De vijf leukste camera's voor op vakantie

Ik ga op vakantie en neem mee.. je Lomography camera natuurlijk! Misschien zijn dit wel de vijf leukste camera's om mee te nemen op vakantie - waar je reis ook naar toe gaat!

Credits: disdis

Lomo'Instant Panama

Met het design van deze camera zit je natuurlijk meteen al goed! Maar daarnaast heeft Lomo'Instant heeft een automatische stand, zodat je heel gemakkelijk fantastische foto's kan schieten met een druk op de knop. Maar je kan ook kiezen voor de twee handmatige standen, voor meer creatieve mogelijkheden!

La Sardina

Hij lijkt misschien op een simpel sardineblikje, maar de La Sardina barst van de geweldige functies. Hij schiet standaard 35mm film, heeft een fantastische groothoeklens en met zijn terugspoelknop kan je op elk moment je film heel makkelijk terug draaien.

Fisheye No.2

Ga voor een spectaculair analoog avontuur met de Fisheye No.2 White en vang alles om je heen op één grote ronde foto. Het is echt superleuk om je vrienden in een cirkel vast te leggen. De camera gebruikt 35mm film en je kunt gemakkelijk creatief met hem aan de slag. Zo heeft hij functies voor het maken van meervoudige belichtingen en lange sluitertijdshots.

Simple Use Camera - LomoChrome Purple

Deze funky wegwerpcamera is compact, lichtgewicht, spannend en voorgeladen met een film waarmee je de hele wereld paars kleurt. Met deze Simple Use Film Camera krijg je out-of-this-world kleuren in 36 prachtige frames.

Lomo'Instant Wide

'Take a ride into the wide' en leg ieder mooi, bizar en verbijsterend moment vast op een wijder formaat. Met één druk op de knop komt er een perfect belichtte foto tevoorschijn.

We wensen je een fijne vakantie!

geschreven door anna-lomo op 2017-06-27 in

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen