Het analoge luchtpalet

2017-06-30

'The sky is the limit' en filmfotografie blijft de grenzen verleggen door de tinten van het hemelse lucht te verschuiven.

Met film is de lucht het doek en jij bent de schilder, met de onbegrensde vrijheid van verandering, het creëren en veranderen van de realiteit. Er zijn veel manieren om dit te doen - door je film te pushen, je belichtingen te voorzien van filmsoepen, met behulp van redscale of cross-processing en zelfs via excentrische filmvoorraden. Hier zijn enkele Lomographs die het oppervlak van de lucht naar wens hebben veranderd.

Klassieke blauwe luchten

Credits: vicuna, antibiotyx, adam_g2000, onkel-m & triky76

Koraal & Indigo twilight

Credits: amydances, anarchy, grazie, orangebird & alko

Cross-processed hemel

Credits: amydances, walasiteodito & kiwikoh

Scarlet lucht

Credits: vicuna, hodachrome, badjuju & vici

geschreven door lomographymagazine op 2017-06-30 in #culture

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen