Het analoge luchtpalet

'The sky is the limit' en filmfotografie blijft de grenzen verleggen door de tinten van het hemelse lucht te verschuiven.

Met film is de lucht het doek en jij bent de schilder, met de onbegrensde vrijheid van verandering, het creëren en veranderen van de realiteit. Er zijn veel manieren om dit te doen - door je film te pushen, je belichtingen te voorzien van filmsoepen, met behulp van redscale of cross-processing en zelfs via excentrische filmvoorraden. Hier zijn enkele Lomographs die het oppervlak van de lucht naar wens hebben veranderd.

Klassieke blauwe luchten

Credits: vicuna, antibiotyx, adam_g2000, onkel-m & triky76

Koraal & Indigo twilight

Credits: amydances, anarchy, grazie, orangebird & alko

Cross-processed hemel

Credits: amydances, walasiteodito & kiwikoh

Scarlet lucht

Credits: vicuna, hodachrome, badjuju & vici

2017-06-30 #culture

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen