Waarom de Lomography Konstruktor je Urban Sidekick is

2017-06-28

Lomography's Konstruktor is een van de geliefde camera's in de community en daar zijn meerdere redenen voor. Het is een goedkope, educatieve, uitdagende 35mm camera die je zelf in elkaar moet zetten en leert je de basis van fotografie; daarnaast produceert het geweldige foto's. Hij heeft een vast diafragma van f10 en sluitertijd 1/80 ontgrendelingsmogelijkheden voor on-the-go en veelzijdige fotografie. De sidekick van de straat, als zeggen we het zelf.

Als je het nog niet wist, geven we je hier de eenvoudigste redenen waarom je je eigen Lomography Konstruktor camera moet moet meenemen, waar je in de de stad ook bent.

Voor de vluchtige momenten

Credits: smolda, xsara & sobetion

Voor heldere fotografie

Credits: copefan, dakadev_pui, smolda, oleman & sobetion

Voor stadsgezichten en architectuur

Credits: mauret, sobetion, opon21 & smolda

Voor straatportretten

Credits: sobetion, dopic, ccwu & orangebird

geschreven door lomographymagazine op 2017-06-28 in #gear

Benoemd Product

Lomography Konstruktor

Lomography Konstruktor

Maak je Lomography ervaring echt DIY en bouw je eigen 35mm plastic SLR camera met de Konstruktor DIY Kit.

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen