Analoog de wereld rond: Denemarken, Noord-Zee

“Analoog de wereld rond ” is je hapklare gids voor de meest fantastische reisbestemmingen over de hele wereld, gedocumenteerd door de members van de Lomography community. Vandaag reizen we naar de schilderachtige straten en de schilderachtige kust van Denemarken met lomograaf @fotofreundin.

Naam: Yvonne
LomoHome: @fotofreundin
Camera: Diana Mini
Film: Lomography Color Negative 400 (35 mm)
Locatie: Denemarken

Het was mijn eerste reis samen met mijn nieuwe “vriendin”, de Diana Mini.Onze reis leidde ons naar Denemarken. Ik hou van het brede uitzicht op de vlakke landschappen - het is fantastisch. Ik woon in Berlijn; alles hier is haastig, luidruchtig en krap. Het leven in Denemarken lijkt rustiger en gezelliger - voor zover mijn indruk gaat. Dit is de perfecte vakantieplek voor het ontspannen van mijn ogen, oren en ziel.

Deze keer reisde ik met mijn familie. We huurden een prachtig oud huis in Store Darum aan de Noordzee. Het landschap is er echt uniek. In plaats van een breed zandstrand, heb je hier een groen strand met mos en riet, wat eruit ziet als kleine groene eilanden die op het water drijven. Het kleine stadje Ribe is ook een excursie waard. Huizen gemaakt van stenen en geplaveide straten leveren de typische gezellige charme van een Deense stad. Het was me een genoegen om door de smalle steegjes te lopen en de achtertuinen te verkennen. Magische foto kansen wachten hier op je...


Neem jij ons "analoog de wereld rond"? Stuur een mailtje naar eunice.abique@lomography.com met als onderwerp "Around the World in Analogue" en deel je reizen met de rest van de community! Check hier de richtlijnen.

2017-06-16 #places

Benoemd Product

Lomography Diana Mini

Lomography Diana Mini

De Diana Mini schiet op 35mm film en produceert dromerige, lo-fi shots. Je kunt kiezen uit half-frame of vierkant formaat. De camera heeft ook een Bulb modus waarmee je long exposures en gekke lichtlijnen kunt realiseren!

Meer interessante artikelen