De fotograaf in het tijdperk van social media

2017-06-22

In een snel bewegende, mobiele maatschappij wordt fotografie gedemocratiseerd. Echter, sommige mensen geloven dat foto's daardoor zeer weinig betekenis en waarde hebben.

Het is logisch, op een bepaalde manier. Vroeger waren we afhankelijk van belichtingen; het is bijna een verplichting om ervoor te zorgen dat elk shot van belang is. Terwijl de praktijk van fotografie in deze digitale en mobiele tijdperk ons toelaat om fouten te corrigeren, overschaduwt de inflatie van bulkfoto's de kunst van fotografie.

Dus, wie zijn nu de 'echte' fotografen? Photography vlogger Erik Wahlstrom stelt ons een belangrijke vraag die ons zal helpen om eens na te denken en het begrip fotograaf te herdefiniëren.


Preview image is afkomstig van de video.

geschreven door lomographymagazine op 2017-06-22 in #tutorials #videos

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen