Nieuw: de Lomo'Instant Panama

Kijk nou wat er komt aanwaaien! eïnspireerd door de lustige geur van regenwouden, het getrommel van Congo-drums en de zoute smaak van de lucht terwijl je langs prachtige tropische eilanden zeilt: de Lomo’Instant Panama is een creatieve instant camera die je naar nieuwe kusten brengt.

Ontdek drie opnamemodi en verschillende lenzen, geniet van de ingebouwde groothoeklens en kleur je zomernachten met de gekleurde gelfilters. Met het Lomo'Instant Panama en Lenzen pakket kun je ook je perspectief veranderen met de Fisheye, Close-Up en Portrait lenzen!

Leef je castaway fantasieën uit met een ontwerp zo fris als de oceaanbries — je tan-lines zullen vervagen, maar je herinneringen niet! Begin je eindeloze zomer in de Lomography Online Shop of een van onze Gallery Stores.

Foto's door Marco Morciano en Lomography Staff

geschreven door marthareed op 2017-06-14 in #gear #nieuws

Benoemd Product

Lomo'Instant

Lomo'Instant

Verleg de grenzen van instant fotografie met 's werelds meest creatieve instant camera systeem: dit is de Lomo'Instant Camera! De Lomo'Instant is de instant camera met het perfecte formaat om overal mee naar toe te nemen. Het is de meest creatieve manier om fantastische foto's te maken die je overal en met iedereen direct kunt delen.

Meer interessante artikelen