Nieuw: de Lomo'Instant Panama

2017-06-14

Kijk nou wat er komt aanwaaien! eïnspireerd door de lustige geur van regenwouden, het getrommel van Congo-drums en de zoute smaak van de lucht terwijl je langs prachtige tropische eilanden zeilt: de Lomo’Instant Panama is een creatieve instant camera die je naar nieuwe kusten brengt.

Ontdek drie opnamemodi en verschillende lenzen, geniet van de ingebouwde groothoeklens en kleur je zomernachten met de gekleurde gelfilters. Met het Lomo'Instant Panama en Lenzen pakket kun je ook je perspectief veranderen met de Fisheye, Close-Up en Portrait lenzen!

Leef je castaway fantasieën uit met een ontwerp zo fris als de oceaanbries — je tan-lines zullen vervagen, maar je herinneringen niet! Begin je eindeloze zomer in de Lomography Online Shop of een van onze Gallery Stores.

Foto's door Marco Morciano en Lomography Staff

geschreven door marthareed op 2017-06-14 in #gear #nieuws

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen