Analoog Amsterdam: Photoautomat Amsterdam test de Lomo'Instant Wide

2017-06-30

Photoautomat Amsterdam heeft maar liefst 4 fotohokjes staan, verspreid bij leuke locaties in Amsterdam. Weet je wat er vooral zo leuk is aan deze hokjes? Ze zijn analoog!

Photoautomat Amsterdam is flink aan het uitbreiden en inmiddels zijn er 4 fotohokjes te vinden in het centrum van Amsterdam. Wij zijn dol op de zwart-witte fotostrips die uit de automaten komen maar we zijn ook benieuwd naar de mensen die de fotohokjes bezoeken. Wij vroegen ze daarom de Lomo'Instant Wide te gebruiken en de analoge Amsterdammers vast te leggen.

Wat blijkt? Een analoog fotohokje is de ideale setting voor een creatieve fotoshoot! Het thema, dubbel analoog, is meteen duidelijk omdat je met de Lomo'Instant Wide direct de resultaten kunt zien. Bovendien passen de fotohokjes met hun jaren '60 vibe er heel goed bij, vind je niet?

De Lomo'Instant Wide is heel erg geschikt voor het schieten van portretten. Deze camera gebruikt namelijk een groter formaat Fuji film! Met één druk op de knop komt er een perfect belichtte foto tevoorschijn. De Lomo’Instant Wide heeft niet alleen handmatige instellingen voor alle vrije denkers onder ons, hij is ook uitgerust met een volledig programmatische sluiter; dus lean back en laat de camera het werk doen. Lange belichtingen, dubbele belichtingen en foto’s met kleur: er is van alles mogelijk.

Wil jij ook een analoge fotostrip? De analoge fotohokjes van Photoautomat Amsterdam vind je hier:
Hutspot, Van Woustraat 4
Student Hotel City, Wibautstraat 129
The Hoxton Amsterdam, Herengracht 255
Meneer Nieges, Westerdoksdijk 40

geschreven door miss_madri op 2017-06-30 in

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen