Eerste indrukken van het Neptune Convertible Art Lens Systeem: Mitchell Wojcik

Muzikant en kunstfotograaf Mitchell Wojcik is een regelmatige bezoeker in de Lomography Gallery Store NYC. Bekijk zijn eerste indrukken van het Neptune Convertible Art Lens Systeem en waarom hij denkt dat het perfect is voor de bewegende fotograaf.

Muzikant en kunstfotograaf Mitchell Wojcik is een regelmatige bezoeker in de Lomography Gallery Store NYC, een van zijn favoriete plekken om langs te gaan. We vroegen aan hem of hij het Neptune Convertible Art Lens Systeem wou testen en kon haast niet wachten. Hij ging ermee akkoord om ons te laten filmen op de set, waar hij portretten schoot van de band Fences. Ontdek hier zijn eerste indrukken van het Neptune Systeem!

Naam: Mitchell Wojcik
Locatie: Brooklyn, NY
Beroep: Fotograaf
Website/Social Media: www.wojcikphoto.com | @mitchellwojcik
Overige interesses: Schrijven, muziek

Wat is je achtergrond in fotografie?

Hallo! Ik ben opgegroeid in Michigan en ik fotografeerde alles. Mijn moeder gaf me een camera toen ik een kind was (een 110-tieners-mutant-ninja-schildpadscamera die kleine ninja-schildpadden in de hoek van je foto bedrukte om precies te zijn) en sindsdien heb ik altijd camera's gehad. In mijn tienerjaren fotografeerde ik lokale bands en mijn vrienden. Nu ben ik in Brooklyn gevestigd vooralsnog precies hetzelfde ding :)

Foto's gemaakt met de Thalassa 3.5/35mm Art Lens

Hoe zou je je fotografie stijl omschrijven?

Ik noem het een mix van documentaire portretten en kunst. Ik wil een gevoel, een moment vastleggen en dat met een doel doen.

Foto's gemaakt met de Thalassa 3.5/35mm Art Lens

Wat was je eerste indruk toen je de Neptune Convertible Art Lenzen zag?

Het is klein. Dat vind ik zo makkelijk, ik kan deze verplaatsen en tussen mijn film en digitale camera's wisselen. Hoe is het glas? Het is scherp.

Foto's gemaakt met de Thalassa 3.5/35mm Art Lens

Hoe past het Neptune Convertible Art Lens Systeem bij je stijl?

Gemakkelijk! Ik kan het overal mee naartoe nemen, wat meestal gebeurt als ik mijn portretten neem, het is overal. Locaties, bars, steegjes, enz. Maar ik kan ze ook naar een set meenemen. Het is een interessante mix.

Foto's gemaakt met de Proteus 4.0/80mm Art Lens for Throne Watches

Kun je je beste foto en het verhaal daarvan met ons delen?

Ik nam deze foto van mijn goede vriend Chris op deze vuurvlucht, en we bespraken het recente leven en werkte echt in op sommige dingen, en toen kwam dit moment, waar hij net helemaal in gedachte was. Hij rookte en keek om zich heen. Ik zat en trok deze gedachte eruit terwijl hij naar zijn sigaret keek.

Foto's gemaakt met de Thalassa 3.5/35mm Art Lens

Nog tips voor het gebruik van de Convertible Art Lenzen?

Je moet de focus even doorhebben, maar speel er ook mee en heb plezier.

Foto's gemaakt met de Proteus 4.0/80mm Art Lens

Steun ons nu op Kickstarter en bespaar tot 45% op het Neptune Convertible Art Lens Systeem en een scala aan exclusieve extra's!

2017-05-16 #people

Meer interessante artikelen