Eerste indrukken van het Neptune Convertible Art Lens Systeem: Olivia Locher

We zijn verliefd op de speelse, creatieve, dromerige fotografische stijl van fotograaf Olivia Locher en dus vroegen we haar om het Neptune Convertible Art Lens Systeem te testen. Bekijk haar eerste indrukken hier!

Naam: Olivia Locher
Locatie: New York City
Beroep: Fotograaf
Website/Social Media: www.olivialocher.com | Instagram @olivialocher
Overige interesses: Kunst, muziek, film en koffie

Foto's gemaakt met de Thalassa 3.5/35mm Art Lens

Hoi! Kun je ons een beetje vertellen over je fotografische achtergrond?

Ik begon foto's te maken op de middelbare school en werd smoorverliefd op dit medium. Ik studeerde fotografie aan SVA in NYC en kreeg een BFA. Nu ben bezig met veel persoonlijke langetermijnprojecten maar werk ook op basis van commissies.

Hoe zou je je fotostijl omschrijven?

Mijn werk valt normaal gesproken in lange termijn concepten. Mijn meest recente reeks illustreerde vreemde en ongewone wetten over de Verenigde Staten. Mijn werk is erg kleurrijk en kan soms sarcastisch zijn.

Foto's gemaakt met de Thalassa 3.5/35mm Art Lens

Wat was je eerste indruk toen je de Neptune Convertible Art Lenzen zag?

De Neptune Convertible Art Lenzen zijn prachtig ontworpen. Ik hou van hoe ze een klassieke mid-century throwback zijn. Het hele pakket was erg elegant en stijlvol.

Foto's gemaakt met de Thalassa 3.5/35mm Art Lens

Hoe past het Neptune Convertible Art Lens Systeem bij je stijl?

Normaal gebruik ik slechts één lens en is mijn werk zeer consistent. Het was een leuke uitdaging om een nieuwe set tools te proberen! Ik vond vooral het manipuleren van het diafragma leuk, de sterren op mijn afbeeldingen waren perfect. Ik zie mezelf de lenzen gebruiken voor speciale projecten.

Foto's gemaakt met de Thalassa 3.5/35mm Art Lens

Kun je je beste foto en het verhaal daarvan met ons delen?

Mijn favoriete afbeelding was van een paar zonnebrillen met een heleboel pailletten. Het licht valt heel leuk op de pailletten en creëert zo magische sterren!

Foto's gemaakt met de Thalassa 3.5/35mm Art Lens

Nog tips voor het gebruik van de Convertible Art Lenzen?

Aangezien ze volledig handmatig zijn, raad ik aan om al een algemene fotografie kennis te hebben voordat je gaat gebruiken. Ga ook experimenteren door hetzelfde beeld te maken met alle drie lenzen, het is erg cool om te zien hoe elke lens de foto drastisch kan veranderen.

Foto's gemaakt met de Proteus 4.0/80mm Art Lens

Steun ons nu op Kickstarter en bespaar tot 45% op het Neptune Convertible Art Lens Systeem en een scala aan exclusieve extra's!

geschreven door katphip op 2017-05-06 in #gear #people

Meer interessante artikelen