Het Neptune Convertible Art Lens Systsem: Details verkennen

Landschappen, architectuur, mode, portretten, straatfotografie - je wilt het allemaal proberen. En voor het experimenteren met verschillende fotografie stijlen, is een betrouwbaar lens systeem een hele fijne keuze. Voor natuurshots zou je een close-up lens kunnen gebruiken zodat je kunt inzoomen op elk detail; voor stedelijke shots zou je iets breders nodig hebben om alle details in te vullen.

Dit is het Neptune Convertible Art Lens Systsem: een slanke, compacte oplossing voor elke schietsituatie. Of je nou een beginner of professioneel bent, dit lenssysteem is makkelijk en handig te gebruiken. Vervang de drie frontlenselementen met een vaste brandpuntsafstand van 35mm, 50mm of 80mm en verwacht een verbazingwekkende scherpte in je afbeeldingen. Als je wat fijne bokeh in je foto's wilt, gebruik je de speciale diafragma platen.

Ga je naar de stad om de toffe architectuur of levendige stedelijke landschappen vast te leggen? Schakel over naar de 35mm brandpuntsafstand voor geweldige straatfoto's.

Foto's door Sunsern Poontavee, Daniel Schaefer, Emanuele Passarelli, Acey Slade, Sunsern Poontavee en Mohkc

Met het Neptune Convertible Art Lens Systeem, ben je op alles voorbereid!


Steun ons nu op Kickstarter en bespaar tot 45% op het Neptune Convertible Art Lens Systeem en een scala aan exclusieve extra's!

2017-05-05 #gear #nieuws

Meer interessante artikelen