Monday Moodboard: De liefde van een moeder

2017-05-15

We nemen zo veel vrouwen als vanzelfsprekend -- maar niemand is zo onderschat als moeders. Jullie hebben dit cliche waarschijnlijk allemaal gehoord (maar het is waarheid), maar iedere mama is een superhuman. Je groeit in hun lichaam, ze ondergaan de pijn van de zwangerschap, brengen je naar school, help je met je collegegeld, voeden je tot je klaar bent om volwassen te worden... en nog veel meer.

Aan alle moeders -- jong, oud, alleen, getrouwd, werkend of niet-werkend -- jullie zijn awesome en dank voor alles! Check dit Monday Moodboard met portretten van mooie moeders.

Credits: life_on_mars, filby, wil6ka, nia_ffm, aka_papu, petofilip, istionojr, meryl, badjuju, mudride & poepel

geschreven door lomographymagazine op 2017-05-15 in

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen