Monday Moodboard: De liefde van een moeder

We nemen zo veel vrouwen als vanzelfsprekend -- maar niemand is zo onderschat als moeders. Jullie hebben dit cliche waarschijnlijk allemaal gehoord (maar het is waarheid), maar iedere mama is een superhuman. Je groeit in hun lichaam, ze ondergaan de pijn van de zwangerschap, brengen je naar school, help je met je collegegeld, voeden je tot je klaar bent om volwassen te worden... en nog veel meer.

Aan alle moeders -- jong, oud, alleen, getrouwd, werkend of niet-werkend -- jullie zijn awesome en dank voor alles! Check dit Monday Moodboard met portretten van mooie moeders.

Credits: life_on_mars, filby, wil6ka, nia_ffm, aka_papu, petofilip, istionojr, meryl, badjuju, mudride & poepel

2017-05-15

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen