Guess Who’s Back… De terugkeer van de Lomography Color Negative F²/400 Film

Eerder dit jaar werden we geplunderd om een zeer gedenkwaardig type 35mm film te lanceren: de Lomography Color Negative F²/400. We hadden het hersteld van het laatste aanbod van een Italiaanse filmmaker, en werd zeven jaar bewaard. Deze film was binnen no-time uitverkocht.

Maar nu is er een twist in het verhaal!

We hebben een paar laatste rollen van Lomography Color Negative F²/400 bewaard, en die zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. Ze zijn gemaakt van dezelfde prachtige film als de originele F²/400 – dus verwacht de kleuren, tinten en korrels die onze harten hebben gestolen. Maar deze 35mm rollen hebben een speciale sfeer, een extra streep analoge magie: dit is de F²/400 Watermark Edition: //shop.lomography.com/lomography-color-negative-film-f2-watermark.

De F²/400 Watermark draagt analoge liefde op zijn mouw. Bovendien maken de unieke markeringen het de F²/400 Watermark direct herkenbaar.

Met een prijs van USD/EUR 3.90 per rol is de F²/400 onze goedkoopste film ooit – ideaal voor testfoto's, feestjes en spontane dagelijkse awesomeness. Geniet van 'la vie en rose'!

Right photo taken by Raffael Stiborek

Wil je een rol F2 F²/400? Wacht dan niet te lang — F²/400 Watermark is in extreem beperkte voorraad verkrijgbaar, en de laatste van zijn soort. Ga nu naar de Lomography Online Shop of een van onze Gallery Stores!

geschreven door pan_dre op 2017-05-10 in #gear #nieuws

Meer interessante artikelen