Guess Who’s Back… De terugkeer van de Lomography Color Negative F²/400 Film

2017-05-10

Eerder dit jaar werden we geplunderd om een zeer gedenkwaardig type 35mm film te lanceren: de Lomography Color Negative F²/400. We hadden het hersteld van het laatste aanbod van een Italiaanse filmmaker, en werd zeven jaar bewaard. Deze film was binnen no-time uitverkocht.

Maar nu is er een twist in het verhaal!

We hebben een paar laatste rollen van Lomography Color Negative F²/400 bewaard, en die zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. Ze zijn gemaakt van dezelfde prachtige film als de originele F²/400 – dus verwacht de kleuren, tinten en korrels die onze harten hebben gestolen. Maar deze 35mm rollen hebben een speciale sfeer, een extra streep analoge magie: dit is de F²/400 Watermark Edition: //shop.lomography.com/lomography-color-negative-film-f2-watermark.

De F²/400 Watermark draagt analoge liefde op zijn mouw. Bovendien maken de unieke markeringen het de F²/400 Watermark direct herkenbaar.

Met een prijs van USD/EUR 3.90 per rol is de F²/400 onze goedkoopste film ooit – ideaal voor testfoto's, feestjes en spontane dagelijkse awesomeness. Geniet van 'la vie en rose'!

Right photo taken by Raffael Stiborek

Wil je een rol F2 F²/400? Wacht dan niet te lang — F²/400 Watermark is in extreem beperkte voorraad verkrijgbaar, en de laatste van zijn soort. Ga nu naar de Lomography Online Shop of een van onze Gallery Stores!

geschreven door pan_dre op 2017-05-10 in #gear #nieuws

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen