Dit is het Neptune Convertible Art Lens System: één verhaal, onbeperkte eindes

Het leven is onvoorspelbaar. Met het Neptune Convertible Art Lens System ben je op alles voorbereid. Vervang de drie frontlenzen door ze op de vaste lensbasis te monteren, deze heeft een ingebouwde iris diafragmaopening. Schiet buitengewoon scherpe beelden met een vast brandpuntsafstand van 35mm, 50mm of 80mm; en gebruik de zes drop-in diafragma platen om je frame van delicate bokeh te voorzien. Bij elk brandpuntsafstand kun je dichtbij genoeg komen om mooie, intieme shots te maken en elk detail van je onderwerp vast te leggen. Dit handgemaakte Art Lens Systeem, klein en lichtgewicht, heeft voor elke schietsituatie een optimale functie en een onbeperkt potentieel. We kijken al naar het ontwerpen van nieuwe frontlenzen met brandpuntsafstanden, variërend van een ultra-groothoek 15mm lens tot een 400mm monoculaire lens. Als je ons steunt op Kickstarter, Je kun je stemmen over welke lens we als eerste zouden moeten produceren..

De Despina 2.8/50, Thalassa 3.5/35 en Proteus 4.0/80 Art Lenzen

Een uniek Art Lens Systeem

Geïnspireerd door het eerste converteerbare lenssysteem ter wereld die in de late 1830's werd uitgevonden door Charles Chevalier, combineert dit Art Lens System het beste van twee eeuwen is een uniek lens systeem. Het is met de hand samengesteld met behulp van het mooiste multi-gecoate glas, en is gemaakt om prachtige scherpte en sterke, verzadigde kleuren in elke schietsituatie te waarborgen. Verkrijgbaar met Canon EF, Nikon F of Pentax K mount en compatibel met veel meer camera's door gebruik van adapters die beschikbaar zijn bij Lomography. Het is een complete, maar compacte kit voor hedendaagse analoge en digitale fotografen en videografen. Steun ons op Kickstarter en bespaar tot wel 45% op heta Neptune Convertible Art Lens System en een scala aan exclusieve extra's!

Foto's door Olivia Locher, Jonathan Taylor, Sunsern Poontavee, Daniel Schaefer, C.C. Wu, Eleanor Hardwick, Yoann Leveque (Model: Sara Etienne) en Lorenzo Scudiero

Steun ons op Kickstarter en bespaar zo'n 45% op het Neptune Convertible Art Lens Systeem en een scala aan exclusieve extra's!

2017-05-04 #gear #nieuws

Meer interessante artikelen