Psychedelisch paars met de Lomography Simple Use Film Camera

De wereld ligt aan je voeten! Kleur je eigen wonderland in lichte kleuren paars met de gebruiksvriendelijke, compacte Lomography Simple Use Film Camera die is voorgeladen met de geliefde LomoChrome Purple ISO 100 - 400: een kleurverschuivende film.

Analoge fotografie wordt moeiteloos met de Simple Use Film Camera. De voorgeladen Purple film maakt je een echte kunstenaar; of je gaat nou voor helder fuschia, sterk magenta, pastel of subtiel lila: je analoge realiteit wordt getransformeerd in surrealistische tinten.

Ontketen de schilder in jezelf door de kleurenfilters te mixen en matchen met de LomoChrome Purple film. Maak een helder rood met de gele en magenta filters; als je de paarse tinten wilt versterken, mix dan de cyaan en magenta filters; als je nog een andere kleur aan je foto wilt toevoegen, kun je de cyaan en gele filters gebruiken voor een prachtige groene tint.

Weet je wat zo leuk is aan de Simple Use Film Camera? Je kunt hem herladen met elke 35mm film. Ga naar onze microsite voor de tutorial!

2017-04-19

Meer interessante artikelen