Multiple Exposure experimenten met de Lomo'Instant Automat Glass Magellan

Multiple exposure fotografie is de makkelijkste manier om waanzinnige foto's te creëren. Met de Lomo’Instant Automat Glass Magellan en de multiple exposure setting is de wereld is tot je beschikking om volledige te herschikken - de enige beperking is je eigen fantasie!

Maak lagen van portretten met texturen en patronen.

Credits: Peter Obermoser

Jaag op neonlichten

Credits: Mitchell Wojcik en Sanami Kwok

Ontmoet je doppelganger.

Credits: Marine Toux (Model: Miranda Webster) and Luna Simoncini (Model: Silvia Gesuelli)

We nemen ons meest geavanceerde automatische instant camera naar een hoger niveau met de Lomo’Instant Automat Glass Magellan! Geïnspireerd door sterrenkijkers en baanbrekende ontdekkingsreizigers die de grenzen van ontdekking hebben doorbroken; we hebben een prachtige 38mm glazen lens gecreëerd zodat je scherpere instant foto's dan ooit tevoren maakt. Deze nieuwste optische vooruitgang, multi-coated om reflecties te minimaliseren, belicht groothoek herinneringen tot in de perfectie. Ga naar de Lomography Online Shop en plaats een pre-order op de Lomo’Instant Automat Glass Magellan!

2017-04-13

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen