Multiple Exposure experimenten met de Lomo'Instant Automat Glass Magellan

2017-04-13

Multiple exposure fotografie is de makkelijkste manier om waanzinnige foto's te creëren. Met de Lomo’Instant Automat Glass Magellan en de multiple exposure setting is de wereld is tot je beschikking om volledige te herschikken - de enige beperking is je eigen fantasie!

Maak lagen van portretten met texturen en patronen.

Credits: Peter Obermoser

Jaag op neonlichten

Credits: Mitchell Wojcik en Sanami Kwok

Ontmoet je doppelganger.

Credits: Marine Toux (Model: Miranda Webster) and Luna Simoncini (Model: Silvia Gesuelli)

We nemen ons meest geavanceerde automatische instant camera naar een hoger niveau met de Lomo’Instant Automat Glass Magellan! Geïnspireerd door sterrenkijkers en baanbrekende ontdekkingsreizigers die de grenzen van ontdekking hebben doorbroken; we hebben een prachtige 38mm glazen lens gecreëerd zodat je scherpere instant foto's dan ooit tevoren maakt. Deze nieuwste optische vooruitgang, multi-coated om reflecties te minimaliseren, belicht groothoek herinneringen tot in de perfectie. Ga naar de Lomography Online Shop en plaats een pre-order op de Lomo’Instant Automat Glass Magellan!

geschreven door Lomography op 2017-04-13 in

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen