"Guide to Indulgence": een satire op de normen van de schoonheid van vrouwen

2017-03-12

In deze wereld is er heel weinig ruimte voor labels en vooroordelen. Niets is binair, of absoluut, en dezelfde logica geldt voor hoe vrouwen schoonheid meten en definiëren - zware make-up, lange wimpers, volle lippen, zandloper tailles.. en nog veel meer.

Dat is de reden waarom Britse fotograaf en filmmaker Nadia Lee Cohen deze visuele 'commentary' genaamd "Guide to Indulgence" heeft gemaakt. Ze draait met haar satirische lens in de richting van vrouwelijke schoonheidsidealen in haar vrij carrtooneske, extreme voorstelling van vrouwelijkheid.

Wat is er voor een meisje nodig om mooi zijn?


Preview beeld is afkomstig uit de video.

geschreven door lomographymagazine op 2017-03-12 in #culture #people #videos

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen