Analoog de wereld rond: India

“Analoog de wereld rond ” is je hapklare gids voor de meest fantastische reisbestemmingen over de hele wereld, gedocumenteerd door de members van de Lomography community. Vandaag blikt lomograaf Dominik Tomczyk terug op zijn reizen naar vier steden in India. Dit is het laatste deel van zijn kroniek. Lees hier zijn eerste deel over Delhi en Fatehpur Sikri.

Name: Dominik Tomczyk
LomoHome: @tomczykd
Camera: Zeiss Ikon Nettar 517/16
Film: Rollei Superpan 200
Locatie: Jaipur and Udajpur, India

Ik ben in Jaipur en 11 kilometer (6,8 mijl) van Jaipur is de stad Amer. Het unieke Amer (Amber) Fort heeft artistieke Hindoe stijlelementen. Ik zat op een olifant onderweg naar het fort! Wow, wat een interessante ervaring. Ik bewonderde de wallen en de grote reeks van poorten en geplaveide paden. Ik hoop dat mijn foto's je zullen betoveren!

Ik bleef een paar dagen in Udajpur. In elke stad ontmoette ik verschillende mensen, maar de families in Udaipur raakte mijn hart het meest. Elke ochtend was ik met hen. Zij opende mijn ogen. Het is goed om anderen te helpen!


Neem jij ons "analoog de wereld rond"? Stuur een mailtje naar eunice.abique@lomography.com met als onderwerp "Around the World in Analogue" en deel je reizen met de rest van de community! Check hier de richtlijnen.

2017-03-02 #places

Meer interessante artikelen