Analoog de wereld rond: India

2017-03-02

“Analoog de wereld rond ” is je hapklare gids voor de meest fantastische reisbestemmingen over de hele wereld, gedocumenteerd door de members van de Lomography community. Vandaag blikt lomograaf Dominik Tomczyk terug op zijn reizen naar vier steden in India. Dit is het laatste deel van zijn kroniek. Lees hier zijn eerste deel over Delhi en Fatehpur Sikri.

Name: Dominik Tomczyk
LomoHome: @tomczykd
Camera: Zeiss Ikon Nettar 517/16
Film: Rollei Superpan 200
Locatie: Jaipur and Udajpur, India

Ik ben in Jaipur en 11 kilometer (6,8 mijl) van Jaipur is de stad Amer. Het unieke Amer (Amber) Fort heeft artistieke Hindoe stijlelementen. Ik zat op een olifant onderweg naar het fort! Wow, wat een interessante ervaring. Ik bewonderde de wallen en de grote reeks van poorten en geplaveide paden. Ik hoop dat mijn foto's je zullen betoveren!

Ik bleef een paar dagen in Udajpur. In elke stad ontmoette ik verschillende mensen, maar de families in Udaipur raakte mijn hart het meest. Elke ochtend was ik met hen. Zij opende mijn ogen. Het is goed om anderen te helpen!


Neem jij ons "analoog de wereld rond"? Stuur een mailtje naar eunice.abique@lomography.com met als onderwerp "Around the World in Analogue" en deel je reizen met de rest van de community! Check hier de richtlijnen.

geschreven door Lomography op 2017-03-02 in #places

Vind je dit leuk? Klik hier voor meer inspirerende, feestelijke artikelen op onze Happy Holidays pagina. Daar kun je meedoen aan een geweldige wedstrijd om een Lomography mand te winnen, een leuke quiz doen en de nieuwste dagelijkse deals ontdekken!

Meer interessante artikelen