LomoAmigo Roos: classic zwart-wit foto's met de Diana F+

Onze nieuwste LomoAmigo is Roos uit Amsterdam. Ze heeft een blog en een grote liefde voor schrijven, maar speciaal voor ons maakte ze met de Diana F+ een aantal toffe foto's. Wij zien een talent..

Naam: Roos
Stad: Amsterdam
Land: Nederland
Website: www.roosnotes.com

Zou je de Lomography community iets over jezelf willen vertellen?
Hi! Mijn naam is Roos en ik woon sinds 4 jaar in Amsterdam. Ik combineer op dit moment afstuderen met freelancewerk en ben heel veel bezig met tekstschrijven. Het liefst sta ik dagenlang in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen en die deel ik dan maar al te graag op mijn persoonlijke blog.

Waar word je nog meer gelukkig van?
Mijn lieve vriend, leuke huisdieren, tripjes naar de geitenboerderij, fotograferen, lekker eten en goede feestjes.

Wat dacht je toen je de Diana F+ voor het eerst zag?
Wat een mega fotogenieke camera! Haha, ik vind het design echt prachtig en hij staat dan ook sinds het moment dat ik hem gekregen heb te pronken op mijn schouw. Ik heb hiervoor nog maar met één andere Lomo camera geschoten, namelijk de Holga 135, maar de Diana wint het toch op looks.

Kan je de Diana F+ in 5 woorden beschrijven?
Speels, vrolijk, creatief, handig en verrassend.

Wat is je favoriete foto van deze serie en waarom?
Mijn favoriete foto’s zijn die van mijn vriend omdat ik die gewoon mega schattig vind, haha. Maar ook de foto van m’n beste vriendin en ik vind ik erg goed gelukt, al staan we er niet even charmant op. 😉

Welke Lomography camera zou je nog wel eens willen proberen?
Ik ben heel benieuwd naar de Lomo Instant camera, omdat ik zelf een hele tijd een andere polaroid camera gebruikt heb die ik nu wel een beetje ‘uitgespeeld’ heb. Het lijkt me dan ook leuk om te experimenteren met alle verschillende lenzen die erbij horen.

Wie of wat zou je hiermee nog graag willen fotograferen?
Al m’n vrienden het liefst. Ik denk dat het ook heel leuk is om hem een keer mee te nemen naar een feestje. Eerder deed ik dat nog wel eens met mijn andere polaroid en dan was ik binnen no-time door mijn rolletje heen.

Kunnen we je ergens volgen?
Zeker! Op Instagram en op m’n blog, www.roosnotes.com.

geschreven door anna-lomo op 2017-02-28 in

Meer interessante artikelen