Dit is de nieuwe Color Negative F²/400 Film

2017-02-22

Lomography draait om anders zijn — over het negeren van de regels, het proberen van iets nieuws proberen en over het gaan voor gekke optie. Maar zelfs met onze normen, is onze Color Negative F²/400 iets aparts!

In 2010 kochten we de laatste Jumbo Roll van de originele 400 ASA film ooit van enkele gerenommeerde Italiaanse filmmakers. Vervolgens lieten we de film verlopen zoals een goede wijn in eiken vaten in de Tsjechische Republiek. Gelukkig kreeg ons gekke instinct gelijk — zeven jaar later ontdekten we dat deze fantastische film nog steeds geraffineerde kleuren met een prachtig unieke toon produceert. Het is een Color Negative als geen ander en zijn dolblij deze je te mogen aanbieden!

Er is slechts een zeer beperkt aantal van deze film beschikbaar, dus wees er snel bij. Bestel nu een voorraad Color Negative F²/400 35mm film in de Lomography Online Shop of een van onze Gallery Stores!

geschreven door Lomography op 2017-02-22 in #gear #nieuws

Vind je dit leuk? Klik hier voor meer inspirerende, feestelijke artikelen op onze Happy Holidays pagina. Daar kun je meedoen aan een geweldige wedstrijd om een Lomography mand te winnen, een leuke quiz doen en de nieuwste dagelijkse deals ontdekken!

Meer interessante artikelen