Lomography Benelux tipt: Introductie verzamelen en conserveren van fotografie in het Nederlands Fotomuseum

2017-02-20

Wil je alles te weten komen over het verzamelen en bewaren van kunst, dan biedt het Nederlands Fotomuseum in samenwerking met de fotografiebeurs Haute Photographie je een unieke kans. Je leert alles over de verschillen tussen vintage en hedendaagse fotografie, welke factoren de prijzen op de kunstmarkt beïnvloeden en hoe men kunst het best kan bewaren.

Credits: nikazed

Roy Kahmann, directeur Haute Photographie, leidt je rond over de beurs en wijst je op welke zaken je moet letten bij het kopen van een foto. Vervolgens breng je een bezoek aan de depots en restauratie-atelier van het Nederlands Fotomuseum. Martijn van den Broek (Hoofd collecties) en Katrin Pietsch (foto restaurator) vertellen je alles dat je moet weten over het conserveren van je fotocollectie.

Waar: Nederlands Fotomuseum
Wanneer: vrijdag 10 februari
Tijd: 11:00 - 13:00
Kosten: EUR 20,-

Tickets zijn hier verkrijgbaar.

geschreven door miss_madri op 2017-02-20 in #culture #places

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen