Analoog de wereld rond: Taiwan

“Analoog de wereld rond ” is je hapklare gids voor de meest fantastische reisbestemmingen over de hele wereld, gedocumenteerd door de members van de Lomography community. Deze keer vertelt lomograaf Hayden Williams over zijn reis naar Taiwan.

Naam: Hayden Williams
LomoHome: @haydenwilliams
Social Media: Instagram, Flickr
Camera: Canon AE-1
Film: LomoChrome Purple
Locatie: Taiwan

Credits: haydenwilliams

Deze reis was eigenlijk aan het einde van de zomer en het was mijn tweede bezoek ooit aan Taiwan. De eerste keer was een individuele reis en was best eenzaam. Maar deze keer ging ik met mijn vriendin twee weken op avontuur. We reisden door Taiwan en bezochten Taipei, Taitung en Lanyu, een klein eiland voor de zuidoostkust.

De eerste keer dat ik was in Taiwan, dacht ik: "Wow, ik wou dat ik LomoChrome Purple film bij me heb." Dus toen ik deze reis plande, vulde ik vol enthousiasme mijn camera met deze film. Hoewel ik dezelfde locaties bezocht, zag ik ze in een heel ander licht (een paarse), en nam ik enkele foto's die voor altijd mijn favoriet zullen zijn.

Credits: haydenwilliams

Neem jij ons "analoog de wereld rond"? Stuur een mailtje naar eunice.abique@lomography.com met als onderwerp "Around the World in Analogue" en deel je reizen met de rest van de community! Check hier de richtlijnen.

2017-02-06 #places

Lomography Lomochrome Purple XR 100-400 (35mm)

Deze unieke kleurennegatieffilm transformeert natuurlijke kleuren naar hele nieuwe tinten. Een ode aan de psychedelische infrarood look van de Kodak Aerochrome; deze film beloofd verbluffende fotografische resultaten.

Meer interessante artikelen