Verspreid de liefde met de Lomo'Instant Automat Wedstrijd

2017-02-04

Het is bijna Valentijnsdag. Laten we van de gelegenheid gebruik maken door social media pagina's te laten overstromen met Lomo'Instant Automat foto's die de kracht van de liefde vieren!

Credits: phyllistc

Post tot 17 februari de zoetste Lomo'Instant Automat foto's en creatieve Valentijnsdag-themed flatlays op Facebook, Twitter en Instagram en maak kans op Fujifilm Instax Mini films! Hier zijn enkele ideeën om je op weg te helpen:

  • Heb je op 14 februari geen date? Laat de Lomo'Instant Automat je muse zijn. Omring de camera met rode rozen of leg 'm op een hart-vormig kussen. Hoe cheesier je flaylay is, hoe beter!
  • Te verlegen om iemand te vragen om een foto te maken? Gebruik de handige afstandsbediening lensdop van de camera om een foto van jou en je geliefde te nemen!
  • Heb je een mooi boeket bloemen ontvangen? Gebruik de MX-knop, maak een double exposure portret van jezelf tegen de kleurrijke bloemblaadjes, en stuur deze terug als bedankje!

Doe je mee? Upload je foto's met de hashtags #lomoinstantspreadthelove en #lomoinstantautomat op je social media accounts. Aan het einde van de wedstrijd zullen we drie winnaars selecteren en hen belonen met vijf pakjes Fujifilm Instax Mini film (single pack)!

Waar wacht je nog op? Spread the love met de Lomo'Instant Automat!

geschreven door Lomography op 2017-02-04 in

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen