Verspreid de liefde met de Lomo'Instant Automat Wedstrijd

Het is bijna Valentijnsdag. Laten we van de gelegenheid gebruik maken door social media pagina's te laten overstromen met Lomo'Instant Automat foto's die de kracht van de liefde vieren!

Credits: phyllistc

Post tot 17 februari de zoetste Lomo'Instant Automat foto's en creatieve Valentijnsdag-themed flatlays op Facebook, Twitter en Instagram en maak kans op Fujifilm Instax Mini films! Hier zijn enkele ideeën om je op weg te helpen:

  • Heb je op 14 februari geen date? Laat de Lomo'Instant Automat je muse zijn. Omring de camera met rode rozen of leg 'm op een hart-vormig kussen. Hoe cheesier je flaylay is, hoe beter!
  • Te verlegen om iemand te vragen om een foto te maken? Gebruik de handige afstandsbediening lensdop van de camera om een foto van jou en je geliefde te nemen!
  • Heb je een mooi boeket bloemen ontvangen? Gebruik de MX-knop, maak een double exposure portret van jezelf tegen de kleurrijke bloemblaadjes, en stuur deze terug als bedankje!

Doe je mee? Upload je foto's met de hashtags #lomoinstantspreadthelove en #lomoinstantautomat op je social media accounts. Aan het einde van de wedstrijd zullen we drie winnaars selecteren en hen belonen met vijf pakjes Fujifilm Instax Mini film (single pack)!

Waar wacht je nog op? Spread the love met de Lomo'Instant Automat!

2017-02-04

Benoemd Product

Lomo'Instant Automat

Lomo'Instant Automat

Klein, machtig en volledig automatisch – schiet perfect belichte, mooi gefocuste foto's, waar je ook bent, met de Lomo'Instant Automat.

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen