Lomography Benelux x Kamera Express Rotterdam: Diana F+ workshop

Op zaterdag 11 maart is Lomography Benelux present in Rotterdam. We geven maar liefst twee workshops bij Kamera Express, waaronder een Diana F+ workshop! Check hier alle details.

Credits: lomographybenelux

De Lomography Diana F+ camera is een getrouwe reproductie van de cult Diana camera uit 1960 - beroemd om de lo-fi, kleurrijke en dromerige vierkante foto's. Tijd om de Diana beter te leren kennen! Wanneer gebruik je de ‘N’ knop en wanneer ‘B’ knop? Hoe schiet je twee foto’s over elkaar? Wij gaan je helpen. Tijdens deze workshop leren wij je precies hoe je het meeste uit deze 120 beauty haalt. Wij vertellen je wat ze allemaal kan en na twee uurtjes loop je de deur uit als een echte lomograaf.

Op zaterdag 11 maart om 10:00 uur leren we je de Diana F+ camera kennen: we beginnen met een presentatie over hoe de camera werkt, hoe je de film laad en hoe je creatieve foto's kunt maken. Vervolgens zullen we de camera's laden met een rolletje 120 film en is het tijd om naar buiten te gaan! Laat je inspireren rond de omgeving; dromerige Diana beelden zijn gegarandeerd.

Credits: lomographybenelux

Details
. Wat: Diana F+ workshop
. Waar: Kamera Express, Rietbaan 5, 2908 LP, Capelle aan den IJssel
. Wanneer: Zaterdag 11 maart, 11.00 - 13.00 uur

Bestel hier je tickets!

PS. Volg ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van al onze analoge avonturen.

geschreven door anna-lomo op 2017-02-07 in #nieuws #places #tutorials #workshop #diana-f #rotterdam #kameraexpress

Benoemd Product

Lomography Diana F+

Lomography Diana F+

Schiet tijdloze en dramatische foto's op 120 film met de Diana F+. Creëer prachtige soft-focus beelden en experimenteer met verschillende lenzen of zelfs een instant back voor extra effecten en flexibiliteit.

Meer interessante artikelen