Outdoor fotografie met de nieuwe Russar+

Veel reizigers en wanderlusts zijn fotografen. Niks geeft meer voldoening dan de plaatsen en locaties waar de reiziger gaat te vereeuwigen - of het nu een grote stad, een klein dorpje, een rotsachtige berg of een open zee is. Dat is een van de vreugden van het zijn van zowel een reiziger als een fotograaf.

De 1958 Russar is gereïncarneerd met Lomography's Nieuwe Russar+ Art Lens. Met zijn 20mm groothoeklens (max. diafragma van f/5.6), kun je op elke hoek van de wereld stoppen en schieten en geen enkel element missen. Een van zijn andere beste eigenschappen is dat de lens nu meerdere coatings heeft voor flare reductie en reflectieoppervlak.

You can make the most out of your backpacking and adventures with the Russar+, just take a look at our collection of Lomographs using the art lens.
Je kunt het meeste uit je backpack-avonturen halen met de Russar +: bekijk onze collectie Lomographs die met deze technische lens zijn gemaakt.

Straatfotografie

Credits: shawnlin

Open velden, wegen en luchten

Credits: faaabii & shawnlin

Land en tuinen

Credits: koduckgirl & shawnlin

Horizontale landschappen

Credits: faaabii, shawnlin & ricoinbrooklyn

2017-01-28 #gear #tutorials

Mentioned Product

New Russar+ Art Lens

New Russar+ Art Lens

The New Russar+ is a stunning brass-bodied wide-angle lens. It is a pioneering update on the 1958 Russar. Thanks to its modified lens tube construction, the new Russar+ is compatible with L39 and M mount analogue cameras, digital mirrorless cameras and loads of other cameras using adaptor mounts.

More Interesting Articles