Teaser: Lomography Benelux pakt de Lomo'Instant Automat uit!

We maakten een sprongetje toen het pakket bij ons op kantoor binnen kwam. De Lomo'Instant Automat in 'levende lijve'! Wij zijn fan en kunnen niet wachten om deze nieuwe instant camera uit te testen. Maar, first things first, de camera uitpakken!

Draagbaar, glimmend en glorieus automatisch; de Lomo’Instant Automat is het ideale dagelijkse instant gezelschap. Of het je nu in helder daglicht of in het pikkedonker begeeft, de Lomo'Instant Automat past automatisch de sluitertijd, diafragma en flitsintensiteit aan op je omgeving, waardoor je in elke situatie perfect belichte foto's schiet. Experimenteer met de kleurenfilters, voeg een funky lens toe of gebruik de Auto-modus - je kunt zelfs de afstandsbediening voor selfies gebruiken!

Bekijk hier onze video en bewonder de camera zelf!

Wist je dat je de Lomo'Instant Automat nu als pre-order kunt bestellen in de Lomography Online Shop? En dat je deze dan op tijd voor de kerst binnen hebt? Dat is toch geweldig! PS. Pre-order de Lomo Instant Automat vandaag en ontvang een camerariem, splitzer & extra kleurengels GRATIS!

geschreven door anna-lomo op 2016-10-31 in #gear #nieuws

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen