Word creatief met de Lomo'Instant Automat: Snapshots

Kun jij ook niet wachten op de Lomo’Instant Automat camera? Volg onze snelle trucs zodat je het meeste uit je instant camera kunt halen zodra ’ie binnen is!

De Lomo'Instant Automat is snel genoeg om een verrassend moment vast te leggen. Dus de volgende keer dat je uitgaat met je vrienden: schiet een spontane snapshot!


Klein, machtig en glorieus automatisch, de Lomo’Instant Automat is de ultieme instant camera voor leuk en zorgeloos dagelijks gebruik. De Lomo’Instant Automat, perfect voor zowel beginners als experts, past automatisch de sluitertijd, diafragma en flitser aan voor perfect belichte opnamen op ieder moment en in elk lichtsituatie. De Lomo’Instant Automat zit boordevol creatieve functies; je kunt selfies schieten op het strand maar ook super experimentele lightpaintings – binnen een paar seconden heb je je eigen prachtige creatie in je hand. Help ons deze magische instant camera tot leven door te brengen door ons te steunen op Kickstarter. Geniet van 35% korting op een Lomo’Instant Automat en vele extra exclusieve goodies!

2016-09-06

More Interesting Articles