Nieuw: de Lomo'Instant Milano Edition!

Met zijn kleurrijke geometrische graphics is de Lomo’Instant Milano de nieuwste toevoeging aan onze Lomo’Instant Familie!

Onze nieuwste instant camera is een liefdevol eerbetoon aan Milaan, de chique Italiaanse hoofdstad gevestigd in de Lombardije regio, waar kunst en cultuur gedijen. De stad staat bekend als een van de grootste mode- en designhubs in de wereld en is de thuisbasis van het populaire 80’s design en architectuur collectief, de Memphis Group – hun esthetiek inspireerde ons tot het bruisende design van de nieuwe Lomo’Instant Milano!

Schiet stijlvolle snaps, asymmetrische shots en experimentele foto’s met deze creatieve kit, die een Lomo’Instant Milano Camera en drie lenzen (Close-Up, Portret en Fisheye) bevat. Met de essentiële accessoires en creatieve opnameprogramma’s zul je in een mum van tijd de meest unieke instant foto’s schieten! Ga voor een frisse, nieuwe instant fotografie stijl met de Lomo’Instant Milano Edition — nu Online en in al onze Gallery Stores verkrijgbaar.

2016-07-29 #gear #news

More Interesting Articles