Lomo'Amigo Oulpiana Tsiatsiou: Een moment met de Lomo'Instant Wide

Student grafisch ontwerp en amateur-fotograaf Oulpiana Tsiatsiou is onze nieuwste Lomo Amigo. Ze was op zoek naar een camera die een vintage look aan haar foto’s zou geven, en vond dat in de Lomo’Instant Wide!

Hi! Kun je jezelf aan de community voorstellen?

Ik heet Oulpiana Tsiatsiou maar iedereen noemt me Pia. Ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Cyprus en de Filippijnen. Ik ben een amateur fotograaf en op dit moment studeer ik Graphic Design in Athene-Griekenland.

Wat betekent fotografie voor jou?

Het begon allemaal toen ik op de middelbare school zat en ik allerlei kleine eenvoudige dingen enthousiast met de camera van mijn telefoon begon vast te leggen. Later, kreeg ik van mijn stiefvader een camera omdat hij en mijn moeder wisten dat ik heel graag een camera wilden (ik was geld aan het sparen). Vervolgens besloot ik dat ik een vintage touch in mijn foto’s wilde – een nostalgische sfeer . Dus zocht ik naar instant camera, en toen zag ik de advertentie van de Lomo'Instant Wide. Ik zei tegen mezelf: “This is the one!”

Wat waren je eerste indrukken met de Lomo’Instant Wide?

Ik ben enthousiast, want het was zoals ik had verwacht! Ik heb de witte versie. Een mooi design en zo veel functies die extra creativiteit bieden!

Kun je ons meer vertellen over de foto’s die je hebt gemaakt?

Ik legde alles vast, van portretten en landschappen tot meer creatieve foto’s met behulp van de verschillende functies van de Lomo’Instant Wide. Zoals lightpainting, het gebruiken van de close-up lens, enz. Op dit moment schiet ik veel multiple exposures voor creatieve resultaten.

In welke situaties komt de Lomo’Instant Wide het meest van pas? En waarom heb je voor deze camera gekozen?

In allerlei situaties. Ik heb de Lomo’Instant Wide altijd bij me, want ik hou echt van het vastleggen van willekeurige dingen en momenten! Ik hou er gewoon echt van. Ik denk dat ik verslaafd ben aan mijn Lomo’Instant Wide!

Nog tips voor Lomo’Instant Wide fotografen?

Mensen die instant camera gebruiken moeten niet bang zijn. Ik neem een heleboel foto’s, soms zijn de resultaten niet precies wat ik had verwacht, maar dat is hoe mijn kubistische portret is gemaakt. Er bestaan geen “fail” shots. Alles kan creatief zijn met een instant camera!

Wat is de beste functie van de camera?

De functies die ik het leukst vind zijn de verwisselbare lenzen, de afstandsbediening lensdop en de Splitzer voor multiple exposure.

Waarom ben je fan van instant fotografie?

Het is het hele proces; van het schieten van de foto totdat het moment dat de foto zichtbaar wordt. Ik hou van de nieuwsgierigheid die het aantrekt, iedereen wachtend op het resultaat! Voor mij is dat is het hele punt, de schoonheid en de betekenis van een instant camera.

Tot slot?

Het draait allemaal om leven in het moment… net als instant fotografie!

Follow her on her Instagram account !

2016-06-07 #people

Mentioned Product

Lomo'Instant Wide

Lomo'Instant Wide

We're thrilled to introduce the Lomo'Instant Wide — the world's most creative instant wide camera and lens system! Combining high quality craftsmanship with versatile features, the Lomo’Instant Wide is the instant camera for any and every person who revels in capturing every beautiful, bizarre and bewildering moment in a creative, super wide, crisply sharp and perfectly exposed way.

More Interesting Articles