LES Amsterdam: workshop zwart-wit ontwikkelen

Eind juni is het weer feest, we organiseren dan weer een zwart-wit ontwikkel workshop! Deze keer doen we dat tijdens het ELLE Festival, wat betekent dat je die dag nog veel meer kunt doen in de stad.

Credits: kleeblatt

Staat het al een tijdje op je to-do-lijst en ben jij net zoals wij verbaasd als je te horen krijgt dat je zelf gemakkelijk thuis zwart-wit film kan ontwikkelen? Tijdens deze workshop ga je samen met onze workshopgoeroe Jan-Willem aan de slag en leer je hoe je dit helemaal zelf kunt doen! In plaats van de chemicaliën die ze in een fotolab gebruiken, pakken wij het iets anders aan; we gaan onze filmrollen ontwikkelen met oploskoffie!
Om er zeker van te zijn dat je met deze workshop mee kunt doen, vragen we je om vooraf te betalen. Meer informatie daarover krijg je zodra je gereserveerd hebt. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze workshop, dus wees er snel bij!

Details van de workshop
Kostprijs: €45,-
Eventueel mag je meebrengen: 1 volgeschoten filmpje Lomography Lady Grey 35mm

Tijdens deze workshop leer je hoe je het zelf kan ontwikkelen, achteraf zorgen wij dat de negatieven gescanned worden door het LomoLab!

Credits: cynthiaj

Let op! Deze workshop duurt langer dan onze normale workshops en kost vanwege extra materiaalkosten wat meer.

Wat: Workshop – zwart-wit negatieven ontwikkelen in oploskoffie!
Wanneer: zondag 29 juni 13:00 – 17:00
Camera, film of accessoire: zwart-wit film

Meedoen kost 45 euro, daarvoor krijg je een leencamera, een rolletje zwart-wit film waarmee je leert je eigen film te ontwikkelen en je krijgt een 10% kortingsbon voor je volgende aankoop in de Lomography Gallery Store Amsterdam. Je fotorol scannen we voor die prijs ook in én je krijgt uiteraard ook de afdrukken. Stuur een mailtje naar store.amsterdam@lomography.com om een plekje te reserveren voor deze workshop.

Lomography Embassy Store Amsterdam
Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam
Tel. 020 3700092 | store.amsterdam@lomography.com

Volg ons op Twitter en Facebook en natuurlijk met je LomoHome, bekijk filmpjes op onze Vimeo en YouTube kanalen en check bij ons in met Foursquare!

2014-05-30 #news #event #black-and-white #nl #caffenol #workshops #nederland #koffie #nld #evenementen #zwartwit #evenementenkalender #zelf-ontwikkelen #35mm-films #cursus #oploskoffie #ontwikkelworkshop #lomography-embasy-store-amsterdam #lesamsterdam

More Interesting Articles