Lomography X caseable: de beste snapshots van 2013 - dit zijn de winnaars!

Wij zochten naar je beste snapshots van het afgelopen jaar en kregen een duizelingwekkende hoeveelheid terug – 2.200 inzendingen binnen een maand! Het duurde even om zorgvuldig door alle geweldige inzendingen te gaan, maar uiteindelijk hebben we de drie gelukkige winnaars gekozen van de Lomography en Caseable rumble – de beste shots van 2013.

Caseable, gevestigd in Berlijn en New York, geeft je de mogelijkheid om je eigen laptop, eReader, tablet of smartphone te ontwerpen zoals jij dat wilt. Het maakt niet uit of het een ontwerp is met foto’s van afgelopen vakantie, of met je initialen, een wereldse wijsheid of een gek patroon – alles is mogelijk, want jij bent de meester van je eigen creatie!

Jullie beste snapshots van 2013 – de winnaars

We deden een oproep om jullie beste shots van 2013 met ons te delen en hier zijn we dan, op het punt om vette prijzen van Lomography en Caseable weg te geven. Onze gelukkige winnende Lomografen kunnen zich binnenkort verheugen op spannende prijzen!

Credits: space_they_cannot_touch

Congrats voor onze eerste prijs winnaar: space_they_cannot_touch uit Münster in Duitsland! Ze maakt indruk op ons met een prachtige LC-A+ double exposure. Het geeft ons direct het gevoel dat we naar buiten willen gaan, in de open lucht, heerlijk in de zon!

Gefeliciteerd met het winnen van een e-voucher voor de Caseable online shop ter waarde van 100 euro plus een Diana F+ Buttercup camera en een 3-pak film.

Credits: fotobes

Nog een master van LC-A+ double exposures is lomograaf fotobes uit Brighton, UK. Hij schoot het reuzenrad van zijn geboortestad bij zonsondergang en het lijkt alsof ’ie is terug te vinden op het water. Maar wacht … dat is eigenlijk een optische illusie. Deze snapshot is goed uitgevoerd en is zeker de 2e plaats waard!

Gefeliciteerd met het winnen van een e-voucher voor de Caseable shop ter waarde van 50 euro en 50 Piggies voor de Lomography Online Shop.

Credits: undiscovered

undiscovered uit Gent in België haalde de trekker van haar Canon op precies het juiste moment om haar mooie kater Ronny te vangen! Gefeliciteerd met het winnen van een e-voucher voor de Caseable shop ter waarde van 25 euro en 25 Piggies voor in de Lomography Online-Shop.

Top 20 van de 2,000 inzendingen

Deze fotografen haalden de top 3 niet maar dat is nog geen reden om teleurgesteld te zijn! Dit is de top 20 semi-finalisten van de in totaal 2000 inzendingen – gefeliciteerd guys!

Fotos von gocchin, grazie, guanatos, hanat9651, ihave2pillows, imbaaa, jmcedo, kaixins, katia, kostas, -lena-, lomographistique, lostlittlekid, lounintended, marta1901, megustastu, needle76, oriolus, poepel & theoclunk

caseable bedankt iedereen met 15% korting in de caseable shop. Gebruik de online kortingscode CSBLxLOMO om de korting te gebruiken. Deze actie is geldig tot 7 mei 2014.

geschreven door zonderbar op 2014-04-28 in #nieuws #design #competition #rumble #fotowedstrijd #winnaars #winnen #caseable #snapshots-2013
vertaald door anna-lomo

Meer interessante artikelen