Check deze scherpe en rijke zwart-wit foto's die gemaakt zijn met de nieuwe Russar+ lens!

Alles wat kan worden beschouwd als een “klassieker” zal altijd relevant zijn, omdat goede smaak nooit uit de mode raakt. Dit geldt ook voor de nieuwe Russar+ lens van Lomography!

Onberispelijke smaak in fotografische versnelling kan alleen de hoogste kwaliteit resultaten bieden en dat kan met de nieuwe *Russar+* Lens! Deze heruitvinding van de klassieke Russische lens uit de jaren 1950 biedt verbazende details en een 20mm brandpuntsafstand die een wijds uitzicht op het onderwerp geeft. Snap op deze top-kwaliteit lens op je analoge of digitale camera die gebruikmaakt van de Leica Screw Mount (LSM) en Leica schroefdraad (LTM) of L39/M39 camerasystemen om levendige foto’s met verbazingwekkende vignetten en detail creëren .

Deze serie geeft je een idee van wat de *Nieuwe Russar+ Lens* lens allemaal in petto heeft – straatfotografie met een randje! Deze kunstlens zal je foto’s zeker een extra kick van karakter geven en maakt je camera nog knapper. Deze analoge kiekjes komen vers van de straat en je kan het moment dat ze zijn geschoten bijna voelen!

geschreven door cheeo op 2014-04-14 in #lifestyle #black-and-white #sharp #street-snaps #russar
vertaald door anna-lomo

Meer interessante artikelen