Fotografisch kunstenaar Bobby Sham deelt zijn enthousiasme over de Lomography x Zenit Petzval lens

Bobby Sham is meer dan een fotograaf. Hij is een kunstenaar met een voorliefde voor groot formaat fotografie en voor Petzval lenzen. Hij is ook kunstbeheerder en secretaris van de Hong Kong Photographic Culturele Vereniging, en één van de initiatiefnemers van het Hongkong Photo Festival. Onlangs gaf hij een interview aan onze collega’s van Lomography Hong Kong waarin hij met enthousiasme vertelt over zijn ervaringen met onze Petzval lens. Kijk snel verder en geniet van Bobby’s Petzval foto’s, zowel op groot formaat met een oude lens, als met de nieuwe Lomography x Zenit Petzval Lens.

Zwart-wit portretten gemaakt met een groot-formaat camera en oude Petzval lens

In deze video vind je het volledige interview met Bobby Sham (ondertiteld in het Engels).

Foto’s gemaakt met de nieuwe Lomography x Zenit Petzval Lens

Bobby Sham heeft in de loop van zijn 20 jaar carrière als fotograaf drie solo en verschillende groepstentoonstellingen gehad. Getuige van zijn meesterschap is het grote aantal indrukwekkend mooie beelden dat hij heeft gemaakt. Je kan meer van Bobby’s werk zien op zijn Flickr account, of je kan hem volgen op Facebook.

De Lomography x Zenit Petzval Lens is nu verkrijgbaar in de Lomography Online Shop! Op de Petzval Microsite. vind je alle info over de lens.

geschreven door jillytanrad op 2014-04-10 in #nieuws #videos #petzval #bobby-sham #bobpin
vertaald door sandravo

Meer interessante artikelen