Film Photography Day - Mega Film Deals

12 april is het Film Photography Day, een ode aan analoge experimenten. Unplug jezelf van de digitale wereld, vrij en blij! Om alvast in de stemming te komen geven we je 30% korting op alle Lomography film bij aankoop van een camera én 3 voor 2 deals op 100 ISO color negative 35mm, Lobster 110 film en 100 ISO color negative 120 film in onze Online Shop en Gallery Stores!* Wees er snel bij want deze deals eindigen zondag 23 maart.

Credits: lisi

3 voor 2 op geselecteerde films

Kies 3 identieke pakjes Lomography 100 ISO Color Negative 35mm film, Lomography 100 ISO Color Negative 120 film of Lobster 110 film en betaal maar voor 2!

Koop een camera en bespaar 30% op Lomography Film

Voeg een van onze sensationele camera’s en wat Lomography film toe aan je winkelwagentje, zodat de 30% korting automatisch bij het afrekenen wordt toegepast.

Check de camera's

Laatste kans om LomoChrome Purple 35mm Film voor een speciale prijs te scoren

Geef je shots een prachtig paarse tint. Je hebt tot en met woensdag 19 maart de tijd om een pre-order te plaatsen voor een aantal pakjes voordelige LomoChrome Purple XR 35mm film.

Bestel nu

Show je analoge skills op Instagram

Van nu tot 26 maart heb je de tijd om je beste analoge foto’s op Instagram te plaatsen. Vergeet ze niet te taggen met #filmphotographyday! De 3 foto’s die wij zullen uitkiezen winnen een Lomography Smartphone Scanner, de perfecte tool voor het eenvoudig scannen van je analoge creaties.

Ontdek meer

*Deze aanbiedingen zijn niet geldig in Turkije en Spanje. De mega film deals (30% en 3 voor 2) kunnen niet in combinatie worden gebruikt. Alle deals eindigen zondag 23 maart en sluiten Lomography LomoChrome Purple 35mm film uit. Er moet 3x dezelfde film worden gekocht om van de 3 voor 2 deal gebruik te maken.

geschreven door shhquiet op 2014-03-17 in #nieuws #discount #film-deals #film-photography-day
vertaald door anna-lomo

Meer interessante artikelen