Dit is de Fujifilm Instax Share SP-1

Er is nu een nog leukere en eenvoudige manier om je instant herinneringen te delen met je vrienden. De nieuwe Fujifilm Instax Share SP-1 is een portable printer waarmee je beelden van je smartphone direct kunt printen als toffe instant foto’s door de gratis Instax Share App te gebruiken. We hebben maar een beperkte hoeveelheid op voorraad, dus mis de kans niet om dit exclusieve item te scoren!

Je kunt de Fujifilm Instax Share SP-1 gebruiken in combinatie met allerlei Lomography producten!

Je kunt de foto’s die je met je Smartphone hebt gemaakt afdrukken, maar als een echte lomograaf is het zeer waarschijnlijk dat je ‘m zult gebruiken als geweldige tool voor het delen van je scans van je favoriete analoge kiekjes! Dit item wordt geïmporteerd uit Japan en de Lomography Online Shop is een van de weinige plaatsen in de wereld waar je er op dit moment een kunt krijgen, dus zorg ervoor dat je erbij bent.

De Fujifilm Instax Share SP-1 Fujifilm Instax Share SP-1 print eenvoudig de beelden die je op je iPhone of Android smartphone hebt staan; verstuur het beeld via de Instax Share App en print je instant foto! Er zijn een aantal templates die eerder nog niet beschikbaar waren met de standaard Instax camera’s om je kiekjes nog specialer te maken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen tekst toevoegen, je social network toevoegen of je foto nummeren zodat het lijkt alsof het een beperkte druk is!

Koop de Fujifilm Instax Share

Printjes van het Lomography HQ met de nieuwe Fuji Instax Share SP-1

De Wereld van Instant Lomography

Natuurlijk gaat er niets boven het gevoel van het instant vastleggen van je herinneringen met een instant camera. Als je een klassieke snapshooter bent zal je blij zijn met de creatieve instant opties die verkrijgbaar zijn. We zijn voortdurend bezig met het produceren van unieke en experimentele producten om je instant foto’s nog heerlijker te maken. Maak je keuze hieronder!

Belair Instant Camera
Deze veelzijdige camera biedt automatische belichting, kan lange en meervoudige belichtingen maken en heeft verwisselbare lenzen. Verken deze functies om scherpe en prachtige instant shots te maken. Shop nu

Diana Instant Camera
Maakt instant foto’s met het beroemde Diana F + effect, stralende kleuren, dromerige details en vignettering. Shop nu

LC-A Instant Kit
Deze alles-in-een bundel bevat de machtige Lomo LC-A+ camera inclusief de LC-A Instant Back+. Schiet volstrekt unieke snapshots met het bekende LC-A + effect! Shop nu

geschreven door shhquiet op 2014-03-14 in #nieuws #instant-photography #printer #smartphone #instax-share-sp-1
vertaald door anna-lomo

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen