Lomography X Caseable - je beste snapshots van 2013

1

Je foto’s in handen hebben om ze eens goed te bekijken is leuk, maar deze beelden altijd en de hele dag bij je hebben is misschien nog wel beter! Caseable maakt het mogelijk je creativiteit en analoge talent te gebruiken bij items die je altijd bij hebt. Show ons je beste shots van 2013 en maak kans op fantastische Lomography prijzen én de mogelijkheid om jouw lomo-foto’s om te toveren tot Caseable musthaves in hun eigen shop!

De naam caseable zegt het al – het draait allemaal om cases. Dit bedrijf, gevestigd in Berlijn en New York, geeft je de mogelijkheid om je eigen laptop, eReader, tablet of smartphone te ontwerpen zoals jij dat wilt. Het maakt niet uit of het een ontwerp is met foto’s van afgelopen vakantie, of met je initialen, een wereldse wijsheid of een gek patroon – alles is mogelijk, want jij bent de meester van je eigen creatie!

Jouw beste shots van 2013

Je hebt tot eind maart de eind om ons je 10 best shots van het afgelopen jaar te laten zien – en op deze manier kans te maken op fantastische Lomography prijzen en de mogelijk om je lomo-foto’s om te zetten tot caseable musthaves in hun shop!

Prijzen

1e prijs: Een E-voucher voor in de Caseable Online Shop ter waarde van 100 EUR + een Diana F+ Buttercup camera en een 3-pak film.
2e prijs: Een E-voucher voor in de Caseable Online Shop ter waarde van 50 EUR + 50 piggies voor in de Lomography online shop.
3e prijs: Een E-voucher voor in de Caseable Online Shop ter waarde van 25 EUR + 25 piggies voor in de Lomography online shop.

Details:
Film/Camera Type: elke analoge foto die niet digitaal is bewerkt of gemanipuleerd.
Upload Limiet: 10 foto’s per deelnemer.
Thema: Je beste shots van 2013.
Minimale afmetingen: minstens 768px in de breedte of hoogte.
De metadata moet compleet zijn (camera, film, locatie, & 3 tags)
Deadline: 30 maart 2014

Let op: Doe mee aan deze rumble via het Duitse artikel: Lomography und caseable – Deine besten Schnappschüsse 2013

Kom je hier voor het eerst en wil je toch meedoen aan de rumble?
Meld je aan bij Lomography en upload je 10 beste analoge shots van 2013 op je LomoHome via het Lab. Onthoud dat je een aantal dingen moet taggen: de camera die je hebt gebruikt, de film en 3 extra beschrijvende woorden. Ga vervolgens terug naar de rumble-pagina. Je foto’s moeten onderaan te zien zijn, zodat je kunt bekijken welke foto’s je wilt inzenden.

Deelnemers van de volgende landen zijn toegestaan: Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Rusland en Europa (exclusief Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Estland, Griekenland, Letland, Litouwen, Malta, Noorwegen en Roemenië).

geschreven door zonderbar op 2014-03-03 in #nieuws #design #competition #rumble #wettbewerb #gewinnen #fotowettbewerb #caseable #schnappschuss-2013
vertaald door anna-lomo

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Een comment

  1. anna-lomo
    anna-lomo ·

    Hoi allemaal! Let er op dat je je foto via het Duitse artikel upload - foto's die via dit Nederlandstalige artikel worden ingezonden tellen niet mee. Upload vandaag nog je foto via deze link: www.lomography.com/magazine/competitions/2014/02/26/lomogra… - succes! :)

Meer interessante artikelen