ISO Foto, Almere

Waar moet je in Almere heen met je liefde voor analoge fotografie? ISO Foto in Almere-Buiten is de aangewezen plek! Hier kan je terecht voor je Lomography-goodies, als je op zoek bent naar een fotolab of mee wil doen aan een Lomography-workshop!

Met een collectie digitale camera’s, pasfotoservice en een fotostudio zal je het niet meteen verwachten, maar ook hier zitten analoge fans verstopt! Ze hebben een ontwikkel- en afdruklab waar ze niet alleen je 35mm-rolletjes kunnen ontwikkelen, afdrukken en scannen, maar ook 120 en 110! Naast een analoog fotolab en de Lomography camera’s, worden hier ook Lomography-workshops gegeven met de Diana F+.

En nog een tip! Als je hier je Lomography-camera koopt, dan krijg je ook meteen een klantenpasje waarmee je bij ISO Foto 15% korting krijgt op ontwikkelen en afdrukken.

Eigenaar van ISO Foto is Henk, zelf digitaal sportfotograaf maar ook zeer gecharmeerd van Lomography. We vroegen hem naar zijn Lomografische ervaringen:

Wat is je eigen favoriete Lomography-camera en waarom?
De Konstruktor, omdat je nadat je de camera in elkaar hebt gezet een beetje weet hoe een fotocamera technisch werkt.

Wat is de meest vreemde vraag die je ooit hebt moeten beantwoorden in de winkel?
Dat was over een Lomography-camera: “Hoeveel megapixels heeft deze camera?”

Welke plek zou je in Almere aanraden om de mooiste Lomografische meesterwerkjes te schieten?
Het speelterreintje aan het begin van Noordeinde. Er is een skatebaan met mooie graffiti en voor de ouderen veel bomen en een watertje.

ISO Foto Almere
Noordeinde 180, 1334 BR Almere-Buiten

ma: 13.00 – 18.00
di-vrij: 9.30 – 18.00
za: 9.30 – 17.00

zo: gesloten

Voor meer informatie over de geplande Lomography-workshops check hun website en Facebook!

written by desibel on 2014-02-26 #places #camera #store #location #netherlands #workshops #nederland #dutch #holland #almere #shoplocator #winkel #nld #ontwikkelen #fotolab #flevoland #shop-locator #isofoto

More Interesting Articles