Fleur je interieur op met een DIY foto-boekenkast

2014-02-08

Beeld je even het volgende in: je wil graag al je boeken een plaatsje geven in de boekenkast, en daarnaast wil je ook nog graag je mooiste familiekiekjes een leuk plekje geven. Je herkent het vast… Je komt plaats tekort! Maar dat is vanaf nu verleden tijd met deze leuke DIY tipster!

Foto van abeautifulmess.com

Vanaf nu hoef je niet langer te kiezen tussen je boeken en je familiekiekjes. Als je deze slimme tipster volgt tenminste:

  1. Meet nauwkeurig hoe groot het vak is dat je onder handen wil nemen en tel er aan alle zijden en eindje bij (1cm rondom moet voldoende zijn).
  2. Kies een foto en gebruik je laptop/PC en printer om een hem op de juiste grootte af te drukken.
  3. Bevestig de afbeelding achteraan in het vak van de boekenkast en trim alle overschotjes weg.
  4. Doe nu precies hetzelfde voor alle vakken in de kast… En klaar is Kees!
Foto van abeautifulmess.com

Informatie voor dit artikel is afkomstig van abeautifulmess.com

geschreven door cruzron op 2014-02-08 in #gear #tutorials #diy #family #photo #tipster #frame #display #bookshelf
vertaald door sandravo

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen