5 redenen om instant verliefd te worden

Liefde is een veelbesproken ding. Vooral wanneer je net hals over kop bent gevallen voor een nieuwe lover. Er zijn veel redenen om verliefd te worden: hier zijn een aantal goede redenen waarom instant verliefdheid fantastisch is!

Credits: vicuna

1. Het is een wervelwind.
Het vasthouden van je eerste instant camera geeft je vlinders – vooral door het idee dat je meteen de resultaten te zien krijgt! Je wilt hem overal mee naar toe nemen om al je avonturen vastleggen.

Credits: natalieerachel

2. Het is handig.
Instant fotografie is handig en eenvoudig. Vergeet filmontwikkeling en focus je op de beelden die direct tevoorschijn komen. Alsof je een doosje magie hebt!

Credits: adzfar, guitarleo & natalieerachel

3. Samen beleef je speciale momenten.
Heb je ooit meegemaakt dat je je beseft dat je iets speciaals aan het doen bent en dit eigenlijk direct vast wilt leggen? Prints genoeg: instant foto’s als jouw herinnering!

Credits: juliamorgan

4. Je kunt niet wachten je nieuwe liefde te introduceren aan vrienden en familie.
Introduceer je familie aan je analoge passie en geef ze direct snaps als een souvenir – of laat je vrienden kwijlen over de analoge goedheid van elke instant.

Credits: renee_leah

5. Het is zo leuk!
Het ontdekken van je camera en de vele manieren waarop je hem kunt gebruiken is een liefdesverhaal voor de leeftijden. Je kunt op het begin timide zijn, maar als je het eenmaal onder de knie hebt kun je er geen afstand meer van kan doen! Het is dat de ontdekking die het spannend maakt. Instant fotografie heeft zijn eigenaardigheden en misschien is dat de reden om er verliefd op te worden.

Vind je perfecte match op *Analogue-Affair.com/nl* en start de analoge affaire van je dromen

written by cheeo on 2014-01-31 #lifestyle #love #instant-photography #5-reasons-to-fall-in-love-instantly

More Interesting Articles