Het is tijd om jouw Petzval ervaring te delen!

De eerste Petzval Lens eigenaars zijn opgedoken en vullen langzaam de cyberspace met hun eerste Petzval shots. Hoe zit het met jou? Vertel ons over je Petzval ervaring!

Credits: conceptdawg

Je kon waarschijnlijk niet wachten de verpakking eraf the scheuren toen het pakket binnenkwam. Wees niet verlegen. Het is tijd om op te scheppen en rechten te claimen: vertel ons over jouw Petzval ervaring!

Dus, ga je gang. Schrijf een review over deze messing beklede schoonheid. Hoe was je eerste rolletje? Was het liefde op het eerste gezicht?

Petzval reviews maken deel uit van onze requested posts":http://www.lomograp hy.com/magazine/news/2014/01/01/requested-posts-for-january-2014 deze maand, dus je krijgt extra piggies.

De Lomography x Zenit Petzval Lens is nu verkrijgbaar voor for pre-order in de Lomography Online Shop!! Check meer info over deze prachtige lens op de Petzval Microsite.

geschreven door jillytanrad op 2014-01-17 in #nieuws #requested-post #petzval
vertaald door anna-lomo

Meer interessante artikelen

  • Verzoekjes voor september 2014

    geschreven door jillytanrad op 2014-09-03 in #nieuws
    Verzoekjes voor september 2014

    Bij het Lomography Magazine ben je verzekerd van een dikke groep lezers die jouw passie voor analoge fotografie delen! Tijd dus om jouw artikelen in te sturen en liefde en kennis te delen met andere lomografen! Naast een groot Nederlandstalig publiek spekken we ook je piggie spaarpot!

  • Verzoekjes voor oktober 2014

    geschreven door jillytanrad op 2014-10-03 in #nieuws
    Verzoekjes voor oktober 2014

    Bij het Lomography Magazine ben je verzekerd van een dikke groep lezers die jouw passie voor analoge fotografie delen! Tijd dus om jouw artikelen in te sturen en liefde en kennis te delen met andere lomografen! Naast een groot Nederlandstalig publiek spekken we ook je piggie spaarpot!

  • Lomography Petzval Lens fotografie tips

    geschreven door gothcupcake op 2014-09-30 in #gear #tipster
    Lomography Petzval Lens fotografie tips

    Mijn vriend (@xtharnx) en ik wonen in Phoenix, Arizona en zijn gek op experimenteren met de Lomography Petzval lens. Vooral voor die ubervette bokeh effecten en de mooie portretten. Hier zijn een paar van onze tips en trucs om het meeste uit je Petzval te halen.

  • Shop Nieuws

    Belair Camera

    Belair Camera

    Fan van middenformaat foto's? Deze parel van een Belair stelt nooit teleur tijdens het schieten van foto's op 120 film! Je kunt kiezen uit verschillende Belair edities.

  • De nieuwe Petzval 58 Bokeh Control Lens op New York Fashion Week

    geschreven door antoniocastello op 2015-06-01 in #gear #nieuws #lifestyle
    De nieuwe Petzval 58 Bokeh Control Lens op New York Fashion Week

    Lomography heeft de nieuwe Petzval 58 Bokeh Control lens campagne op Kickstarter gelanceerd. Gelukkig was ik in staat om het prototype van de lens in februari uit te proberen. En als je in februari in New York City bent, is er een ding dat je niet mag missen: Fashion Week.

  • Retail Therapy: hoe meer je uitgeeft, hoe meer gratis goodies je krijgt!

    geschreven door shhquiet op 2014-09-22 in #nieuws
    Retail Therapy: hoe meer je uitgeeft, hoe meer gratis goodies je krijgt!

    Het is weer die tijd van het jaar; we ontketenen een bak gratis goodies! Met Retail Therapy geldt hoe meer je shopt, hoe meer goodies je krijgt - dus begin maar alvast met het vullen van je winkelwagentje! Deze deal is geldig tot 28 september in de Lomography Online Shop.

  • Profiteer tijdelijk van gratis Express Verzending!

    geschreven door jacobs op 2014-12-19 in #nieuws
    Profiteer tijdelijk van gratis Express Verzending!

    Ben jij een echte procrastinator als het gaat om shoppen voor kerst? Misschien heb je net pas beseft dat wij de perfecte cadeaus voor jouw vrienden en familie hebben? Wat het geval ook is, wij trakteren je met onze gratis express verzending deals over de hele wereld! Afhankelijk vanuit welk land je een bestelling plaatst: bij orders boven de €150/£150/$200 kom je in aanmerking voor gratis verzending! Scroll naar beneden om de details van deze super aanbieding te bekijken.

  • Shop Nieuws

    Diafragma's voor de Petzval lens

    Op zoek naar een beetje meer bokeh in je Petzval foto's? Ga voor onze speciale diafragma's en je zal sterretjes zien!

  • Verzoekjes voor november 2014

    geschreven door jillytanrad op 2014-11-01 in #nieuws
    Verzoekjes voor november 2014

    Bij het Lomography Magazine ben je verzekerd van een dikke groep lezers die jouw passie voor analoge fotografie delen! Tijd dus om jouw artikelen in te sturen en liefde en kennis te delen met andere lomografen! Naast een groot Nederlandstalig publiek spekken we ook je piggy spaarpot!

    1
  • Een boswandeling met On a hazy morning en de Petzval 85mm lens

    geschreven door miss_madri op 2015-09-02 in #gear
    Een boswandeling met On a hazy morning en de Petzval 85mm lens

    Fotografenduo 'On a hazy morning', bestaande uit Joyce en Andres, weten als geen ander hoe je met beeld een verhaal kan vertellen. Voor dit fotografische avontuur namen ze de Petzval 85mm lens mee naar het Amsterdamse Bos en naar de duinen in Bloemendaal. Een boswandeling met bokeh.

  • Dromerige Lomo'Instant-grams!

    geschreven door jacobs op 2015-01-23 in #gear #tipster
    Dromerige Lomo'Instant-grams!

    Wil je je Lomo'Instant skills naar een insane level tillen? Hier moet je zijn! Lees gauw verder om erachter te komen hoe je toffe fotogrammen kunt maken met de Lomo'Instant en een aantal bekende huishoudelijke artikelen.

  • Shop Nieuws

    LomoLAB ontwikkelservice

    LomoLAB ontwikkelservice

    Hard op zoek naar een filmlab? Het LomoLab ontwikkelt, scant en print al je 35mm, 110 en 120 films! Naar welke soort foto ontwikkeling je ook op zoek bent, hier zit je op de juiste plek. Schiet er op los met je analoge camera's - je hoeft je geen zorgen meer te maken over waar je je rolletjes kan laten ontwikkelen!

  • 10 stappen naar betere Sprocket Rocket fotografie

    geschreven door Julien Matabuena op 2015-06-01 in #gear #tipster
    10 stappen naar betere Sprocket Rocket fotografie

    Je fotografie-skills met de Sprocket Rocket verbeteren? Dan zit je heir goed! In dit artikel geven we je een aantal manieren over hoe je het meeste uit deze bescheiden maar functionele 35mm shooter kan halen.

  • De magie die nog moet komen: Deel 3

    geschreven door Lomography op 2014-09-04 in #nieuws
    De magie die nog moet komen: Deel 3

    “Laat me je vertellen hoe mijn leven blauw werd”. Dat waren de eerste woorden van de man op het bankje terwijl hij naast me kwam zitten tijdens m'n lunchpauze. Normaal gesproken eet ik liever alleen, maar er was iets met deze openingszin dat me intrigeerde; dus ik zei tegen hem "Dat is goed vriend, ga je gang. Vertel me hoe je leven blauw werd”.

  • De nieuwe Petzval lens: voor portretten met zwierige bokeh

    geschreven door wesco op 2014-11-03 in #reviews
    De nieuwe Petzval lens: voor portretten met zwierige bokeh

    Mijn broer had met de Kickstarter campagne de nieuwe Petzal-lens van Lomography en Zenit aangeschaft, en in het voorjaar mocht ik hem een paar weken lenen. Lees snel door voor mijn eerste indrukken van deze portret-lens!