Het is tijd om jouw Petzval ervaring te delen!

De eerste Petzval Lens eigenaars zijn opgedoken en vullen langzaam de cyberspace met hun eerste Petzval shots. Hoe zit het met jou? Vertel ons over je Petzval ervaring!

Credits: conceptdawg

Je kon waarschijnlijk niet wachten de verpakking eraf the scheuren toen het pakket binnenkwam. Wees niet verlegen. Het is tijd om op te scheppen en rechten te claimen: vertel ons over jouw Petzval ervaring!

Dus, ga je gang. Schrijf een review over deze messing beklede schoonheid. Hoe was je eerste rolletje? Was het liefde op het eerste gezicht?

Petzval reviews maken deel uit van onze requested posts":http://www.lomograp hy.com/magazine/news/2014/01/01/requested-posts-for-january-2014 deze maand, dus je krijgt extra piggies.

De Lomography x Zenit Petzval Lens is nu verkrijgbaar voor for pre-order in de Lomography Online Shop!! Check meer info over deze prachtige lens op de Petzval Microsite.

geschreven door jillytanrad op 2014-01-17 in #nieuws #petzval #requested-post

Meer interessante artikelen

  • Petzval Artist: Huwelijksfotograaf Johnny Cheng

    geschreven door e_ercolini op 2014-08-07 in #people #lomoamigos
    Petzval Artist: Huwelijksfotograaf Johnny Cheng

    De zomer is helemaal op gang gekomen en zo ook de lawine aan trouwfeesten. De perfecte gelegenheid voor huwelijksfotograaf Johnny Cheng om er met zijn vriendin op uit te trekken en de nieuwe Petzval lens te ontdekken. Resultaat van dit avontuur is een reeks foto's om verliefd op te worden! De soft focus en bokeh effecten van de lens zorgen voor schitterende achtergronden en een stralend model. Tijd om te vragen wat deze fotograaf uit Georgia van onze Petzval lens vindt.

  • Verzoekjes voor juli 2014

    geschreven door jillytanrad op 2014-07-01 in #nieuws
    Verzoekjes voor juli 2014

    Bij het Lomography Magazine ben je verzekerd van een dikke groep lezers die jouw passie voor analoge fotografie delen! Tijd dus om jouw artikelen in te sturen en je liefde en kennis te delen met andere lomografen! Naast een groot Nederlandstalig publiek spekken we ook je piggie spaarpot!

  • Verzoekjes voor september 2014

    geschreven door jillytanrad op 2014-09-03 in #nieuws
    Verzoekjes voor september 2014

    Bij het Lomography Magazine ben je verzekerd van een dikke groep lezers die jouw passie voor analoge fotografie delen! Tijd dus om jouw artikelen in te sturen en liefde en kennis te delen met andere lomografen! Naast een groot Nederlandstalig publiek spekken we ook je piggie spaarpot!

  • Shop Nieuws

    Korting op een DIY camera!

    Korting op een DIY camera!

    Maak zachte groothoek beelden met de Pinhole Art DIY 135 camera. Zet hem in elkaar, en schiet met 35mm film. Nu met 40% korting!

  • Verzoekjes voor mei 2014

    geschreven door plasticpopsicle op 2014-05-02 in #nieuws
    Verzoekjes voor mei 2014

    Bij het Lomography Magazine ben je verzekerd van een dikke groep lezers die jouw passie voor analoge fotografie delen! Tijd dus om jouw artikelen in te sturen en liefde en kennis te delen met andere lomografen! Naast een groot Nederlandstalig publiek geven we je ook nog eens piggies!

  • Verzoekjes voor juni 2014

    geschreven door jillytanrad op 2014-06-06 in #nieuws
    Verzoekjes voor juni 2014

    Bij het Lomography Magazine ben je verzekerd van een dikke groep lezers die jouw passie voor analoge fotografie delen! Tijd dus om jouw artikelen in te sturen en liefde en kennis te delen met andere lomografen! Naast een groot Nederlandstalig publiek spekken we ook je piggie spaarpot!

  • Verzoekjes voor oktober 2014

    geschreven door jillytanrad op 2014-10-03 in #nieuws
    Verzoekjes voor oktober 2014

    Bij het Lomography Magazine ben je verzekerd van een dikke groep lezers die jouw passie voor analoge fotografie delen! Tijd dus om jouw artikelen in te sturen en liefde en kennis te delen met andere lomografen! Naast een groot Nederlandstalig publiek spekken we ook je piggie spaarpot!

  • Shop Nieuws

    Lomo Instant Boston

    Instant fun met de nieuwe Lomo'Instant Boston camera. De foto's komen er direct uit en bij de camera krijg je 3 extra lenzen en de Lomo'Instant Splitzer.

  • Petzval LomoAmigo: Huwelijksfotografe Emma Case

    geschreven door hannah_brown op 2014-08-13 in #people #lomoamigos
    Petzval LomoAmigo: Huwelijksfotografe Emma Case

    Emma Case woont in Engeland en is een huwelijksfotografe. Samen met haar man Pete Smith heeft ze een succesvol bedrijfje in het maken van prachtige foto's van stelletjes op de belangrijkste dag van hun leven! We hebben Emma een Petzval lens gegeven om uit te proberen en haar resultaten zijn prachtig. Een warm welkom voor Emma Case!

  • Fijne familiekiekjes met de Petzval lens

    geschreven door golfpunkgirl op 2014-05-12 in #lifestyle
    Fijne familiekiekjes met de Petzval lens

    Niemand heeft ooit beweerd dat je een 'echte' fotograaf moet zijn om te mogen genieten van de Petzval lens, toch? De General Manager van Lomography UK laat ons zien hoe goed (en gemakkelijk!) deze lens is, zelfs voor amateurs. Lees gauw verder om uit te vinden waarom.

  • D.I.Y. Lomography Kralenarmbandje

    geschreven door alexander_krolikowski op 2014-07-28 in #gear #tipster
    D.I.Y. Lomography Kralenarmbandje

    Kriebelt het bij jou ook zo om creatief bezig te zijn? Ik zal je eens vertellen hoe je zelf een Lomography kralenarmbandje kan maken!

  • Shop Nieuws

    35 mm verrassingspakket

    35 mm verrassingspakket

    Hou jij van een verrassing? Bestel dan nu ons 35mm verrassingspakket. We hebben speciaal verlopen en zeldzame film geselecteerd!

  • Lomography Petzval Lens fotografie tips

    geschreven door gothcupcake op 2014-09-30 in #gear #tipster
    Lomography Petzval Lens fotografie tips

    Mijn vriend (@xtharnx) en ik wonen in Phoenix, Arizona en zijn gek op experimenteren met de Lomography Petzval lens. Vooral voor die ubervette bokeh effecten en de mooie portretten. Hier zijn een paar van onze tips en trucs om het meeste uit je Petzval te halen.

  • Petzval Artist: James Nader

    geschreven door hannah_brown op 2014-08-25 in #people #lomoamigos

    James Nader is een mode- en redactioneel fotograaf uit Engeland. Hij is zijn carrière begonnen met fotograferen op film en deze zelf verwerken en ontwikkelen. Nu werkt hij op chique modeshoots en heeft hij onder meer Dita Von Teese en Richard Branson gefotografeerd. James heeft nog altijd een passie voor film en analoge fotografie en gebruikt dit dan ook nog regelmatig. We leenden hem een Petzval lens om eens mee te experimenteren en hij gaf ons een volledig diepte-interview over deze mooie portretlens. Een warm welkom voor James Nader.

  • Retail Therapy: hoe meer je uitgeeft, hoe meer gratis goodies je krijgt!

    geschreven door shhquiet op 2014-09-22 in #nieuws
    Retail Therapy: hoe meer je uitgeeft, hoe meer gratis goodies je krijgt!

    Het is weer die tijd van het jaar; we ontketenen een bak gratis goodies! Met Retail Therapy geldt hoe meer je shopt, hoe meer goodies je krijgt - dus begin maar alvast met het vullen van je winkelwagentje! Deze deal is geldig tot 28 september in de Lomography Online Shop.