Het is tijd om jouw Petzval ervaring te delen!

De eerste Petzval Lens eigenaars zijn opgedoken en vullen langzaam de cyberspace met hun eerste Petzval shots. Hoe zit het met jou? Vertel ons over je Petzval ervaring!

Krediler: conceptdawg

Je kon waarschijnlijk niet wachten de verpakking eraf the scheuren toen het pakket binnenkwam. Wees niet verlegen. Het is tijd om op te scheppen en rechten te claimen: vertel ons over jouw Petzval ervaring!

Dus, ga je gang. Schrijf een review over deze messing beklede schoonheid. Hoe was je eerste rolletje? Was het liefde op het eerste gezicht?

Petzval reviews maken deel uit van onze requested posts":http://www.lomograp hy.com/magazine/news/2014/01/01/requested-posts-for-january-2014 deze maand, dus je krijgt extra piggies.

De Lomography x Zenit Petzval Lens is nu verkrijgbaar voor for pre-order in de Lomography Online Shop!! Check meer info over deze prachtige lens op de Petzval Microsite.

written by jillytanrad on 2014-01-17 in #news #petzval #requested-post

More Interesting Articles

  • Petzval Artist: Huwelijksfotograaf Johnny Cheng

    written by e_ercolini on 2014-08-07 in #people #lomoamigos
    Petzval Artist: Huwelijksfotograaf Johnny Cheng

    De zomer is helemaal op gang gekomen en zo ook de lawine aan trouwfeesten. De perfecte gelegenheid voor huwelijksfotograaf Johnny Cheng om er met zijn vriendin op uit te trekken en de nieuwe Petzval lens te ontdekken. Resultaat van dit avontuur is een reeks foto's om verliefd op te worden! De soft focus en bokeh effecten van de lens zorgen voor schitterende achtergronden en een stralend model. Tijd om te vragen wat deze fotograaf uit Georgia van onze Petzval lens vindt.

  • Verzoekjes voor juli 2014

    written by jillytanrad on 2014-07-01 in #news
    Verzoekjes voor juli 2014

    Bij het Lomography Magazine ben je verzekerd van een dikke groep lezers die jouw passie voor analoge fotografie delen! Tijd dus om jouw artikelen in te sturen en je liefde en kennis te delen met andere lomografen! Naast een groot Nederlandstalig publiek spekken we ook je piggie spaarpot!

  • Verzoekjes voor september 2014

    written by jillytanrad on 2014-09-03 in #news
    Verzoekjes voor september 2014

    Bij het Lomography Magazine ben je verzekerd van een dikke groep lezers die jouw passie voor analoge fotografie delen! Tijd dus om jouw artikelen in te sturen en liefde en kennis te delen met andere lomografen! Naast een groot Nederlandstalig publiek spekken we ook je piggie spaarpot!

  • Shop News

    Lomo Instant Boston

    Instant fun met de nieuwe Lomo'Instant Boston camera. De foto's komen er direct uit en bij de camera krijg je 3 extra lenzen en de Lomo'Instant Splitzer.

  • Verzoekjes voor mei 2014

    written by plasticpopsicle on 2014-05-02 in #news
    Verzoekjes voor mei 2014

    Bij het Lomography Magazine ben je verzekerd van een dikke groep lezers die jouw passie voor analoge fotografie delen! Tijd dus om jouw artikelen in te sturen en liefde en kennis te delen met andere lomografen! Naast een groot Nederlandstalig publiek geven we je ook nog eens piggies!

  • Verzoekjes voor juni 2014

    written by jillytanrad on 2014-06-06 in #news
    Verzoekjes voor juni 2014

    Bij het Lomography Magazine ben je verzekerd van een dikke groep lezers die jouw passie voor analoge fotografie delen! Tijd dus om jouw artikelen in te sturen en liefde en kennis te delen met andere lomografen! Naast een groot Nederlandstalig publiek spekken we ook je piggie spaarpot!

  • Verzoekjes voor oktober 2014

    written by jillytanrad on 2014-10-03 in #news
    Verzoekjes voor oktober 2014

    Bij het Lomography Magazine ben je verzekerd van een dikke groep lezers die jouw passie voor analoge fotografie delen! Tijd dus om jouw artikelen in te sturen en liefde en kennis te delen met andere lomografen! Naast een groot Nederlandstalig publiek spekken we ook je piggie spaarpot!

  • Shop News

    Lomo Love op je huid

    Lomo Love op je huid

    Schreeuw het van de daken met deze (tijdelijke) lomo tattoos. We hebben 5 fantastische designs!

  • Petzval LomoAmigo: Huwelijksfotografe Emma Case

    written by hannah_brown on 2014-08-13 in #people #lomoamigos
    Petzval LomoAmigo: Huwelijksfotografe Emma Case

    Emma Case woont in Engeland en is een huwelijksfotografe. Samen met haar man Pete Smith heeft ze een succesvol bedrijfje in het maken van prachtige foto's van stelletjes op de belangrijkste dag van hun leven! We hebben Emma een Petzval lens gegeven om uit te proberen en haar resultaten zijn prachtig. Een warm welkom voor Emma Case!

  • Fijne familiekiekjes met de Petzval lens

    written by golfpunkgirl on 2014-05-12 in #lifestyle
    Fijne familiekiekjes met de Petzval lens

    Niemand heeft ooit beweerd dat je een 'echte' fotograaf moet zijn om te mogen genieten van de Petzval lens, toch? De General Manager van Lomography UK laat ons zien hoe goed (en gemakkelijk!) deze lens is, zelfs voor amateurs. Lees gauw verder om uit te vinden waarom.

  • D.I.Y. Lomography Kralenarmbandje

    written by alexander_krolikowski on 2014-07-28 in #gear #tipster
    D.I.Y. Lomography Kralenarmbandje

    Kriebelt het bij jou ook zo om creatief bezig te zijn? Ik zal je eens vertellen hoe je zelf een Lomography kralenarmbandje kan maken!

  • Shop News

    Een gratis Diana Mini

    Een gratis Diana Mini

    Je krijgt deze camera helemaal gratis wanneer je voor EUR 99,- aan 35mm film besteed in onze online shop. Deze actie is geldig t/m 26 maart dus wees er snel bij!

  • Lomography Petzval Lens fotografie tips

    written by gothcupcake on 2014-09-30 in #gear #tipster
    Lomography Petzval Lens fotografie tips

    Mijn vriend (@xtharnx) en ik wonen in Phoenix, Arizona en zijn gek op experimenteren met de Lomography Petzval lens. Vooral voor die ubervette bokeh effecten en de mooie portretten. Hier zijn een paar van onze tips en trucs om het meeste uit je Petzval te halen.

  • Petzval Artist: James Nader

    written by hannah_brown on 2014-08-25 in #people #lomoamigos

    James Nader is een mode- en redactioneel fotograaf uit Engeland. Hij is zijn carrière begonnen met fotograferen op film en deze zelf verwerken en ontwikkelen. Nu werkt hij op chique modeshoots en heeft hij onder meer Dita Von Teese en Richard Branson gefotografeerd. James heeft nog altijd een passie voor film en analoge fotografie en gebruikt dit dan ook nog regelmatig. We leenden hem een Petzval lens om eens mee te experimenteren en hij gaf ons een volledig diepte-interview over deze mooie portretlens. Een warm welkom voor James Nader.

  • Retail Therapy: hoe meer je uitgeeft, hoe meer gratis goodies je krijgt!

    written by shhquiet on 2014-09-22 in #news
    Retail Therapy: hoe meer je uitgeeft, hoe meer gratis goodies je krijgt!

    Het is weer die tijd van het jaar; we ontketenen een bak gratis goodies! Met Retail Therapy geldt hoe meer je shopt, hoe meer goodies je krijgt - dus begin maar alvast met het vullen van je winkelwagentje! Deze deal is geldig tot 28 september in de Lomography Online Shop.