Geef je Konstruktor een shabby-chic look!

1

Toen ik mijn Konstruktor pakket ontving heb ik even getwijfeld: zet ik de camera gewoon in mekaar, of ga ik hem een persoonlijke make-over geven? En wat dacht je? Natuurlijk heb ik de camera mijn eigen design gegeven!

Naast de Konstruktor heb je nog het volgende nodig:

  • Verf, in je favoriete kleur
  • Penseel
  • Schuurpapier

Eerst geef je alle onderdelen een kleurtje, met verf en penseel. Je doet dit best in meerdere dunne laagjes.

Nadat alles goed droog is ga je met een stukje schuurpapier over de randjes en het lomography logo. Je schuurt de verf een beetje weg tot het zwarte plastic weer te voorschijn komt. Zo krijgt je camera een lekkere ruige look. Als je dat wil kan je net zoals ik de witte stukjes leer gebruiken die bij de Konstruktor zitten.

Nu ben je klaar om je Konstruktor in elkaar te steken. Breng alle onderdelen samen, netjes volgens plan, et voila: je persoonlijke shabby-chic Konstruktor camera!

Omdat de Konstruktor een lichtgewicht is heb ik een nestel gebruikt als draagkoordje. Zoals je ziet is het heel eenvoudig je camera een persoonlijke look te geven! Ik heb er veel plezier beleeft aan en ben best trots op het resultaat. Nu is het aan jullie!

Als je vragen hebt stuur me dan een berichtje!

Pearlgirl

geschreven door pearlgirl77 op 2013-11-28 in #gear #tutorials #design #look #tipster #kamera #farbe #neu #malen #camera-modification #anmalen #gestalten #konstruktor #shabby-chic
vertaald door sandravo

Een comment

  1. jord
    jord ·

    Misschien wel een rede om mijn Konstruktor weer eens uit elkaar te halen.

Meer interessante artikelen