Tot 24 november: 30% korting op de Horizon camera's

Omdat we Lomography’s 20e verjaardag mooi willen afsluiten, hebben nog een speciaal cadeautje voor jou in petto: tot 24 november profiteer je van 30% korting op de Horizon Kompakt en Horizon Perfekt, zowel in de Online Shop als alle Lomography Gallery Stores.

Foto door: vici

Let op: deze speciale deal is geldig tot 24 november.

Mis de kans niet om voor een fijne prijs deze premium camera aan te schaffen. Er is een beperkte voorraad beschikbaar, dus handel snel om te profiteren van de deal!

Koop de Horizon Kompakt Online | Koop de Horizon Perfekt Online of Vind een Store

Foto door: venusattack

geschreven door shhquiet op 2013-11-18 in #nieuws #horizon-kompakt #horizon-perfekt #panoramic-camera #premium-camera
vertaald door anna-lomo

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen