Tot 24 november: 30% korting op de Horizon camera's

2013-11-18

Omdat we Lomography’s 20e verjaardag mooi willen afsluiten, hebben nog een speciaal cadeautje voor jou in petto: tot 24 november profiteer je van 30% korting op de Horizon Kompakt en Horizon Perfekt, zowel in de Online Shop als alle Lomography Gallery Stores.

Foto door: vici

Let op: deze speciale deal is geldig tot 24 november.

Mis de kans niet om voor een fijne prijs deze premium camera aan te schaffen. Er is een beperkte voorraad beschikbaar, dus handel snel om te profiteren van de deal!

Koop de Horizon Kompakt Online | Koop de Horizon Perfekt Online of Vind een Store

Foto door: venusattack

geschreven door shhquiet op 2013-11-18 in #nieuws #horizon-kompakt #horizon-perfekt #panoramic-camera #premium-camera
vertaald door anna-lomo

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen