Analoge protretten van Nicolette Clara Iles

Jonge fotografe Nicolette Clara Iles’ portfolio barst uit zijn voegen van indrukwekkende portretten.

Foto via Nicolette Clara Iles’ website

Iles woont in Kent en werkt in Londen. Volgens haar website “heeft ze kwalificaties op het gebied van Art+Design en Photography.” We weten niet 100% zeker wanneer ze met fotografie gestart is, maar in haar CV kunnen we in ieder geval tot 2011 terugrekenen. Twee jaar waarin zij indrukwekkende foto’s heeft gemaakt en een briljant portfolio in elkaar heeft weten te zetten. Naast haar eigen fotografie is Iles model in de modewereld en werkt ze voor fotografen als Katie Eleanor.

Daarnaast heeft Iles de mazzel om wat voor velen een droom blijft te mogen verwezenlijken. Ze maakt in opdracht foto's van muzikanten. Bands als Hildamay, Hawk Eyes en Japanese Voyeurs heeft zij al voor de lens gelokt.

De onderwerpen die Iles vastlegt variëren en het is duidelijk dat ze een voorkeur heeft voor portretten. Liefst net even anders dan anders.

Foto’s via Nicolette Clara Iles’ website

Bekijk meer foto’s van Nicolette Clara Iles in haar online portfolio of op haar Flickr fotostream":http://www.flickr.com/photos/nicoletteclara/.

geschreven door chooolss op 2013-12-13 in #lifestyle #analogue #photographer #nl #portraits #dutch #holland #kent #nederlands #muziek #nld #londen #vertaling #muzikanten #nicolette-clara-iles
vertaald door pretletterp

Meer interessante artikelen