Dit is de Diana Mini Double Rainbow door Tara McPherson

De combinatie van de schattige Diana Mini met de vluchtige charme van Tara McPherson’s kunst resulteert in de nieuwe Diana Mini Double Rainbow.

De camera is versierd met een roze-en-turquoise palet en beschikt over Tara’s beroemde ‘Quiet Girl’ tekening op de body. Deze special edition steelt je hart!

De Diana Mini Double Rainbow door Tara McPherson doet beroep op je candy-kleurige fantasieën met een vleugje rock ‘n’ roll. Net als de klassieke Diana Mini, schiet deze camera prachtige 35mm foto’s in vierkant of half-frame.

Over Tara McPherson

Tara McPherson creëert kunst over mensen en hun vreemde manieren, en haar personages lijken een geïdealiseerde onschuld met een glimp van hard verdiende wijsheid in hun ogen uit te stralen. Met een herinnering aan mythen en legenden, problemen uit de kindertijd en de goede oude levenservaring, creëert ze beelden die provoceren en tegelijkertijd verleiden.

Shop Online of vind een Store

De Diana Mini is de ultra-compacte, petite versie van de Diana F+. Deze camera maakt soft-focused, lo-fi beelden op 35mm film en je kunt altijd kiezen tussen half-formaat en vierkante shots. Bestel nu je eigen Diana Mini!

geschreven door shhquiet op 2013-11-15 in #nieuws #35mm #half-frame #diana-mini #tara-mcpherson #diana-mini-double-rainbow
vertaald door anna-lomo

Meer interessante artikelen