Dit is de Diana Mini Double Rainbow door Tara McPherson

2013-11-15

De combinatie van de schattige Diana Mini met de vluchtige charme van Tara McPherson’s kunst resulteert in de nieuwe Diana Mini Double Rainbow.

De camera is versierd met een roze-en-turquoise palet en beschikt over Tara’s beroemde ‘Quiet Girl’ tekening op de body. Deze special edition steelt je hart!

De Diana Mini Double Rainbow door Tara McPherson doet beroep op je candy-kleurige fantasieën met een vleugje rock ‘n’ roll. Net als de klassieke Diana Mini, schiet deze camera prachtige 35mm foto’s in vierkant of half-frame.

Over Tara McPherson

Tara McPherson creëert kunst over mensen en hun vreemde manieren, en haar personages lijken een geïdealiseerde onschuld met een glimp van hard verdiende wijsheid in hun ogen uit te stralen. Met een herinnering aan mythen en legenden, problemen uit de kindertijd en de goede oude levenservaring, creëert ze beelden die provoceren en tegelijkertijd verleiden.

Shop Online of vind een Store

De Diana Mini is de ultra-compacte, petite versie van de Diana F+. Deze camera maakt soft-focused, lo-fi beelden op 35mm film en je kunt altijd kiezen tussen half-formaat en vierkante shots. Bestel nu je eigen Diana Mini!

geschreven door shhquiet op 2013-11-15 in #nieuws #35mm #half-frame #diana-mini #tara-mcpherson #diana-mini-double-rainbow
vertaald door anna-lomo

Meer interessante artikelen

 • Kid Richards en zijn eerste keer met de LC-A 120

  geschreven door breaking_the_skys op 2017-02-20 in #people
  Kid Richards en zijn eerste keer met de LC-A 120

  Bruno Cantanhede, beter bekend als "Kid Richards"(als een eerbetoon aan zijn favoriete musicus), heeft een passie voor mode en muziek. In dit artikel deelt hij zijn kunst met ons, gezien door de lens van de LC-A 120.

 • Dit is de nieuwe Lomo’Instant Lake Tahoe

  geschreven door Lomography op 2016-11-09 in #gear #nieuws
  Dit is de nieuwe Lomo’Instant Lake Tahoe

  Kristalhelder water, adembenemende bergen en spectaculaire skipistes — de nieuwste toevoeging aan onze instant familie is geïnspireerd door alpine avonturen in Sierra Nevada. Til je creativiteit naar nieuwe hoogten met de Lomo'Instant Lake Tahoe!

  2016-11-09
 • Lomography Benelux x EXPOSED: Lichtschilderen in EYE

  geschreven door anna-lomo op 2016-05-18 in #culture #people #places
  Lomography Benelux x EXPOSED: Lichtschilderen in EYE

  Tijdens het EXPOSED openingsevent van de nieuwe tentoonstelling in EYE is Lomography er ook bij - we gaan met onze Lomo’Instant camera’s lightpainten. Doe je mee?

  2016-05-18
 • Shop Nieuws

  Ontdek de nieuwe Jupiter 3+

  Ontdek de nieuwe Jupiter 3+

  Een herleving van Russisch premium optiek met dezelfde elegantie en klassiek compact design. Verkrijgbaar in kleine hoeveelheden op een wie het eerst komt, het eerst maalt basis.

 • Laat ieder moment tellen met de Lomo'Instant Automat

  geschreven door Lomography op 2016-09-01 in #gear #nieuws
  Laat ieder moment tellen met de Lomo'Instant Automat

  Je dagelijkse instant inspiratie is gearriveerd! De Lomo'Instant Automat is de perfecte compagnon in iedere situatie. Van zonsopgang tot zonsondergang, binnen of buiten; deze instant camera maakt creatieve flexibiliteit mogelijk, zodat je gemakkelijk elk vluchtig moment in een handomdraai kunt vastleggen!

  2016-09-01
 • Ontmoet onze LomoGuru: La Fille Renne (@lafilledeer)

  geschreven door Lomography op 2017-01-28 in #people
  Ontmoet onze LomoGuru: La Fille Renne (@lafilledeer)

  Een nieuw lid van de legendarische LomoGurus is filmfotograaf en osteologist La Fille Renne uit Frankrijk. Ze is nog maar vier jaar lid van de community, maar heeft nu al een stempel gedrukt met haar suggestieve en vrouwelijke portretten.

  2017-01-28
 • Verspreid de liefde met de Lomo'Instant Automat Wedstrijd

  geschreven door Lomography op 2017-02-04 in
  Verspreid de liefde met de Lomo'Instant Automat Wedstrijd

  Het is bijna Valentijnsdag. Laten we van de gelegenheid gebruik maken door social media pagina's te laten overstromen met Lomo'Instant Automat foto's die de kracht van de liefde vieren!

 • Shop Nieuws

  Nu in de sale: Lomo'Instant Sanremo

  Nu in de sale: Lomo'Instant Sanremo

  Dit is de Lomo'Instant Sanremo Camera! De Lomo'Instant is de instant camera van perfect formaat die je overal mee naar toe neemt. Een supercreatieve manier om fantastische instant foto's te schieten! Nu in prijs verlaagd.

 • TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Off the Grid Winnaars

  geschreven door Lomography op 2017-04-11 in #nieuws
  TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards 2016: Off the Grid Winnaars

  De TEN AND ONE Jaarlijkse Lomography Photo Awards bestaat uit 11 verschillende categorieën. Door middel van deze 11 verschillende categorieën — jaarlijks 10 onveranderlijke en één special om hedendaagse mondiale vraagstukken weerspiegelen — willen we de wereld door jouw ogen zien en jouw ervaring als mens op deze mooie, bizarre en verbijsterende planeet ontdekken. Losgekoppeld van de snelle, technologische wereld en in het teken van Moeder Aarde zijn dit de winnende foto's van de Off the Grid categorie.

  2017-04-11
 • Analoog de wereld rond: India

  geschreven door Lomography op 2017-03-02 in #places
  Analoog de wereld rond: India

  “Analoog de wereld rond ” is je hapklare gids voor de meest fantastische reisbestemmingen over de hele wereld, gedocumenteerd door de members van de Lomography community. Today, lomographer Dominik Tomczyk looks back on his travels to four cities in India.

  2017-03-02
 • Dichtbij: LomoAmigo Matt Day

  geschreven door katphip op 2016-08-15 in #gear #nieuws #people #places
  Dichtbij: LomoAmigo Matt Day

  Je zou Matt Day kunnen herkennen van zijn prachtige instant foto's die hij met ons deelde of van zijn leuke YouTube reviews. Hier bespreekt hij zijn sentimentele introductie tot fotografie en laat hij enkele mooie foto's zien die hij maakte met de nieuwe Jupiter 3+ Art Lens in zijn huis in Ohio.

  2016-08-15
 • Shop Nieuws

  Categorie filters voor eenvoudig shoppen!

  Categorie filters voor eenvoudig shoppen!

  Ja, het is tegenwoordig moeilijk om films te vinden, maar de Lomography Shop heeft zojuist het online gedeelte handiger gemaakt - onder elke categorie, kun je nu filteren op merk en ISO.

 • Dit is de nieuwe Lomo’Instant Wide Victoria Peak

  geschreven door Lomography op 2016-10-28 in #gear #nieuws
  Dit is de nieuwe Lomo’Instant Wide Victoria Peak

  Voeg wat glitters toe aan je instant fotografie avonturen met onze nieuwste wide-formaat wonder! Geïnspireerd door de prachtige vergezichten vanaf de top van de hoogste berg in Hong Kong, kun je met de Lomo’Instant Wide Victoria Peak een complete skyline in je frame vastleggen.

  2016-10-28
 • Analoog de wereld rond: Marokko

  geschreven door Lomography op 2017-01-07 in #places
  Analoog de wereld rond: Marokko

  “Analoog de wereld rond ” is je hapklare gids voor de meest fantastische reisbestemmingen over de hele wereld, gedocumenteerd door de members van de Lomography community. Vandaag vertelt lomograaf Kayla Falk (@kayfalk) over de betekenis van het schenken van thee in Marokko.

  2017-01-07
 • Dit is de nieuwe Lomo’Instant Mumbai

  geschreven door Lomography op 2016-10-12 in #gear #nieuws
  Dit is de nieuwe Lomo’Instant Mumbai

  Opvallende architectuur, drukke bazaars en fantastisch eten - onze nieuwste instant inspiratie is een liefdesbrief aan de Bollywood hoofdstad van de wereld. Leg alle commotie van de stad in een oogwenk vast met de Lomo'Instant Mumbai!

  2016-10-12