Dit is de gloednieuwe Diana Premium Glass Lens

Schiet ultra-scherpe foto’s met te gekke vignetten en felle kleuren waar de Diana F+ bekend om is! Met de Diana+ 75mm Premium Glass Lens op je Diana F+ krijg je gegarandeerd geweldige resultaten.

Geef een persoonlijke touch aan je foto’s met de gloednieuwe Diana+ 75mm Premium Glass Lens. Deze gecoate glazen lens biedt uitstekende scherpte dat je echt alleen voor elkaar kunt krijgen met een premium lens als deze! Gemaakt voor de Diana F+ en Diana accessoires, met deze hoge-resolutie lens maak je gegarandeerd glasheldere foto’s met zoete kleuren en prachtige vignetten.

Check de galerie hieronder en zie het zelf!

De Diana+ 75mm Premium Glass Lens is nu beschikbaar online en zal beschikbaar zijn in de Gallery Stores volgende maand.

Shop Online

geschreven door shhquiet op 2013-10-25 in #nieuws #glass-lens #diana-f #premium #diana-premium-glass-lens
vertaald door lauravanroemburg

Kickstarter

De Diana Instant Square brengt een iconische esthetiek naar instant fotografie in vierkant formaat en vult frames met sterke, verzadigde kleuren en rijke, humeurige vignettering. Onze nieuwste innovatie, gebouwd om je inspiratie de vrije loop te laten, is voorzien van een Multiple Exposure modus, een Bulb modus voor lange belichtingen, een hot-shoe adapter en nog veel meer! Je kunt 'm zelfs gebruiken met alle lenzen die voor de Diana F+ zijn gemaakt, zodat je je perspectief altijd en overal kunt veranderen. Geen enkele foto zal hetzelfde zijn. Steun ons nu op Kickstarter!

Meer interessante artikelen