Dit is de gloednieuwe Diana Premium Glass Lens

2013-10-25

Schiet ultra-scherpe foto’s met te gekke vignetten en felle kleuren waar de Diana F+ bekend om is! Met de Diana+ 75mm Premium Glass Lens op je Diana F+ krijg je gegarandeerd geweldige resultaten.

Geef een persoonlijke touch aan je foto’s met de gloednieuwe Diana+ 75mm Premium Glass Lens. Deze gecoate glazen lens biedt uitstekende scherpte dat je echt alleen voor elkaar kunt krijgen met een premium lens als deze! Gemaakt voor de Diana F+ en Diana accessoires, met deze hoge-resolutie lens maak je gegarandeerd glasheldere foto’s met zoete kleuren en prachtige vignetten.

Check de galerie hieronder en zie het zelf!

De Diana+ 75mm Premium Glass Lens is nu beschikbaar online en zal beschikbaar zijn in de Gallery Stores volgende maand.

Shop Online

geschreven door shhquiet op 2013-10-25 in #nieuws #glass-lens #diana-f #premium #diana-premium-glass-lens
vertaald door lauravanroemburg

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen