Binnenkort: Analoge vibes voor digitale lovers - Deel 6

We hebben al zo veel aanwijzingen bekendgemaakt, je bent waarschijnlijk al super extatisch over ons mystery product. Sta ons toe om al onze aanwijzingen nogmaals te presenteren, om je een beter idee te geven.

Credits: maximum_b, tonantzin, bravebird, stouf & tobiasdelfa

We zijn gekomen tot iets wat zo vernieuwend is, dat het meerdere functies bij elkaar zijn geworden.

  • Dit spannende, ingenieuze product zal een bron van analoge vibes voor digitale lovers zijn.
  • Het zal je de wereld laten vastleggen in een scala van kleuren, met elk moment in een andere tint.
  • Het zal je gemakkelijk twee werelden als een laten samenvoegen.
  • Het laat je de wereld anders te zien en transformeert gewone scènes in knock-out visies, waardoor je een prachtig uitzicht over vrijwel alles krijgt.
  • Ons nieuwe product is ontworpen om een meer creatieve draai aan de evolutionaire en zeer geavanceerde technologie zonder spiegels te brengen. Geen spiegels of pentagoonprisma’s, gewoon mind-blowing, quasi-analoge beelden gemaakt door middel van digitale middelen.

Weet je nu wat ons nieuwe product is? Wat kan digitale liefhebbers toestaan ​​om creatief en toch analoog-achtige resultaten te produceren?

We lanceren het product morgen, op 17 oktober. Houd rekening met de lancering in jouw tijdzone:

New York – 7:00
Londen – 12:00
Wenen – 13:00
Hong Kong – 19:00
Tokio – 20:00

Breng je stem als reactie hieronder!

written by jillytanrad on 2013-10-16 in #news

More Interesting Articles