Binnenkort: Analoge vibes voor digitale lovers - Deel 2

2013-10-11

Als de wereld enkel uit zwart, wit en grijs bestond zou het maar saai zijn. Dankzij prisma’s, caleidoscopen en regenbogen is onze wereld kleurrijk! Maar wat als je nog meer kleur aan je wereldbeeld kan toevoegen – zou je dan een favoriet kunnen kiezen?

Hierbij de tweede hint. Met ons nieuwe product kun je de wereld in een scala van kleuren laten zien, en elk moment in een andere tint vastleggen. Natuurlijk heb je gezien dat de lucht meestal blauw is, maar wat als deze groen is? En wat als rood zien niet alleen een uitdrukking was? Bekijk de foto’s hieronder om te zien wat ik bedoel.

Credits: palkina, pe, horstler, maximum_b, novakmisi, alexlomopilar & dannyedwards

Tijd om te raden! Wat denk jij wat voor awesome product wij in petto hebben? Deel je gedachtes als reactie hieronder.

Bekijk hier onze eerste hint

geschreven door jillytanrad op 2013-10-11 in #nieuws #colors #analogue-vibes-for-digital-lovers
vertaald door anna-lomo

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen