De Lomo LC-A+ Microsite in een nieuw jasje

Als we ergens ons succes aan te danken hebben is het wel de LOMO LC-A. Een 35mm Sovjet wonder dat een groep creatievelingen inspireerde om een beweging te starten dat later bekend zou worden als Lomographic Society International.

In 2005 besloot de LOMO fabriek in St. Petersburg de productie van de LOMO LC-A te stoppen. Dit was het moment dat Lomography besloot de legende te eren door een nieuwe, verbeterende versie op de markt te brengen; de Lomo LC-A+.

De LOMO LC-A was een camera die niet zomaar kon verdwijnen en zijn reïncarnatie, de Lomo LC-A+, verdiend het om met respect behandeld te worden. Daarom hebben we de LC-A+ microsite in een nieuw jasje gestoken, dus kom gezellig even kijken!

Alle ins en outs van de Lomo LC-A+ zijn te vinden op de nieuwe Lomo LC-A+ microsite , zijn verhaal, vele gedaanten, accessoires, tips and tricks en een geweldige hoeveelheid foto’s. De microsite is de thuisbasis van de Lomo LC-A+ en hopelijk een huisje om trots op te zijn.

The Lomo LC-A+ staat wereldwijd bekend om z’n geweldige kwaliteiten: automatische belichting, groot ISO bereik, dubbele belichting en lange sluitertijd opties. Haal je eigen Lomo LC-A+ nu!

De Lomo LC-A is de camera waarmee de Lomography beweging is begonnen. Dankzij de volledige controle en grote ISO bereik is deze automatische camera perfect voor beginners en professionals. Haal nu jouw eigen Refurbished LC-A in our Shop!

geschreven door jillytanrad op 2013-09-27 in #nieuws #lomo-lc-a #lomo-lc-a #microsite
vertaald door lauravanroemburg

Meer interessante artikelen