De Fisheye Lomography Camera Tas

Een tijdje geleden kreeg ik mijn eerste Lomography tas binnen en hij is prachtig :)

Ik was vastbesloten een Lomography tas voor mijn Fisheye te kopen, want ik ben het type persoon dat mijn camera makkelijk in mijn rugzak meesleept (het is een wonder dat mijn camera het zo lang heeft overleefd zonder enige vorm van bescherming). Lomography heeft een ruim assortiment aan cameratassen om uit te kiezen als het om kleuren gaat. Ik ging voor de fel oranje editie, maar de tas is ook verkrijgbaar in limoengroen en zwart.

De tas is geschikt voor alletwee de camera’s, zowel de Fisheye One als de Fisheye no. 2. Voor de Fisheye no. 2 heeft hij een klein zakje voor de zoeker. Het is gemaakt van stevig lichtgewicht organisch gekleurd leer met natuurlijke vormen.

Het fijne aan deze tas is dat hij ook echt gemáákt is voor de Fisheye. Dat betekent dat hij precies past! Hij is gemakkelijk open te maken, zodat je de camera snel kunt gebruiken (wat geen overbodige luxe is bij Lomography). En de tas zelf zit vol met kleine details dat je ook weet dat het daadwerkelijk een tas van Lomography is.

Het geeft je camera ook een beetje een make-over, omdat de kleur van de tas er echt uit springt!

Ik ben echt dol op deze cameratas en ik hoop dat er in de toekomst meer Lomography tassen worden gemaakt. Ik zou het helemaal geweldig vinden als ze een tas zouden maken voor mijn La Sardina en Flash Grand Cru, want ik ben altijd bang dat hij beschadigt!

geschreven door aoifeodwyer op 2013-09-04 in #gear #review #case #leer #fisheye-one #fisheye-no-2 #oranje #nieuw #tas #vibrant-orange
vertaald door 4br0k3n3rr0r

Meer interessante artikelen