Je lens geeft de vervaging

2013-07-31

We houden allemaal van vaste focus camera’s – ze zijn niet alleen leuk om te hebben, maar ook gemakkelijk mee te nemen! Geef toe, het is de ophef-vrije route naar mooie film fotografie. Maar als we fotografie naar een hoger niveau willen tillen, is de vintage SLR je nieuwe beste vriend!

Een Single Lens Reflex camera: een fotografie machine die soms al te ingewikkeld is om te beheren – maar met een beetje oefening en geduld kan het je de beste film shots die je ooit hebt genomen geven! En met een SLR zijn vervagingen (blur) en bokehs gewoon een genot om te maken! We kunnen het niet ontkennen, ze zijn gewoon geweldig.

Credits: bravebird, renaishashin, mont0417, eskimofriend, saviorjosh, fivedayforecast, atria007, zorki, jeansman, koduckgirl, sobetion, dannyedwards, peropero, azikad, mamzbray16, earlybird, -bas-, bebopbebop, superlighter, chilledvondub, walasiteodito, mamzbray, kylesherman, jawatembak, zark, coolsigg, mikeydavies, dhuffone, jackpacker, pearlgirl77, ethermoon, fafascinado, bmassao, aguillem & fletchinski84

geschreven door mayeemayee op 2013-07-31 in #lifestyle #slr #blur #bokeh #gallery-post #vervaging
vertaald door anna-lomo

Dit is ons nieuwste Kickstarter project: de Lomo’Instant Square. We hebben het over de eerste analoge camera ter wereld die vierkante Instax foto's produceert. Het beschikt over een 95mm glazen lens voor super scherpe foto's, een geavanceerde automatische modus die zorgt voor perfecte belichting, alle iconische Lomography functies — én een compact, vouwbaar ontwerp. De Lomo’Instant Square is gelanceerd op Kickstarter. Vier met ons mee op Kickstarter en bespaar zo'n 35% op de geplande verkoopprijs en ontvang allerlei extra goodies. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Be there and be square!

Meer interessante artikelen