De Lomography Petzval Portrait Lens: Speciale Zwarte Editie

Voor een beperkte tijd tijdens onze Kickstarter campagne bieden we de Lomography Petzval (D)SLR Lens in een een speciale matte zwarte kleur aan – speciaal voor degenen die een fraai ingetogen coating prefereren in plaats van de originele koperen afwerking. Check hier hoe je deze limited edition lens kunt scoren!

De Lomography Petzval Portrait Lens in Limited Edition Zwart

De zwarte Petzval Lens is ee speciale editie van de originele Lomography Petzval Portretlens. De retail lanceringsprijs van deze speciale editie is $599/€599, dus je kunt een aantal grote besparingen maken door een ons te steunen op Kickstarter! Plus je krijgt er een lagere serienummer op, en heb je de mogelijkheid om je naam of een kort bericht er op gegraveerd te hebben!

Zwarte Petzval Lens Pledges

Steun met $500 of meer (onbeperkt)

Ontvang een special edition zwarte geverfde Petzval lens. Deze lens zal er prachtig uitzien op je zwarte SLR camera. Let op: Deze lenzen worden gegraveerd met een serienummer hoger dan 200. Er zijn geen garanties over het serienummer, en hierbij zit geen gravering.

Steun met $600 of meer (150 beschikbaar)

Ontvang een special edition zwart geverfde Petzval lens. Deze lenzen zullen los van elkaar worden genummerd van 51-200, met een ‘B’ merkje voor het nummer. Deze lenzen zullen kort na de koperen lezen worden geproduceerd. Deze lens zal er prachtig uitzien op je zwarte SLR camera. Je kunt zelf kiezen wat je op je lens wilt laten graveren (maximaal 50 tekens). Je nummer wordt toegekend afhankelijk van wanneer je ons steunt – Dus de eerste backer voor deze beloning krijgt nummer 51, de tweede backer nummer 52 enzovoorts. Let op: Deze lenzen worden gegraveerd met een serienummer tussen 51-200.

Steun met $1,100 of meer (10 beschikbaar)

Krijg een van de eerste 20 geproduceerde Zwarte Petzval lenses. Je kunt zelf kiezen wat je op je lens wilt laten graveren (maximaal 50 tekens). De lens krijgt ook een nummer tussen 11 en 20 en een ‘B’ merkje voor het nummer. (Check de $2100 en $2600 beloningen voor de allereerste Zwarte Lomography Petzval Portretlenzen). Je nummer wordt toegekend afhankelijk van wanneer je ons steunt -Dus de eerste backer voor deze beloning krijgt nummer 11,de tweede backer nummer 12, enzovoorts. Maar dat is nog niet alles; we sturen ook een special edition LC-A+ 20th Anniversary Editie camera toe. Deze is dit jaar geproduceerd om onze 20ste verjaardag te vieren en het is een geweldige introductie tot de wereld van Lomography en Russische optiek.

Steun met $2,100 of meer (4 beschikbaar)

Een Petzval-Themed reisje naar Wenen en een van de allereerste Zwarte Lomography Petzval Lenzen. Ten eerste krijg je een van de allereerste 5 geproduceerde Zwarte Petzval lenzen. Daarbij kun je zelf kiezen wat je op je lens wilt laten graveren (maximaal 50 tekens).De lens krijgt ook een nummer tussen 2 en 5 (Check de $2500 beloning voor de allereerste Lomography Petzval Portretlens). We sturen je ook een special editie LC-A+ 20th Anniversary camera toe, die dit jaar is geproduceerd om onze 20ste verjaardag te vieren. Daarnaast krijg je een once-in-a-lifetime reis om het thuisfront van Joseph Petzval; Wenen te bezoeken. Je bent 5 dagen en 5 nachten in een fantastisch hotel. Voor 2 dagen laten we je alle toffe dingen zien die te maken hebben met Petzval. Je bezoekt samen met ons zijn graf in join us in Zentralfriedhof, je krijgt een tour in Lomography HQ en je bezoekt het museum gewijd aan Petzval in Slowakije (reiskosten worden vergoed). Natuurlijk krijg je ook je eigen gegraveerde Petzval lens! Let op: Het tijdstip van deze reis moet door beide partijen worden overeengekomen, bij voorkeur in het voorjaar 2014; je bent zelf verantwoordelijk voor het dekken van de vliegkosten naar Wenen.

Lees meer over Petzval in het Magazine.

De nieuwe creatieve Lomography Petzval (D)SLR Lens is een heruitvinding van de legendarische glazen portretlens die in de 19e eeuw voor het eerst verscheen. Onze versie maakt het mogelijk analoge camera’s en digitale spiegelreflexcamera’s van Canon en Nikon aan de beroemde Petzval te koppelen – haarscherpe foto’s met uniek bokeh effect.

Verwacht superscherpe focus, de sterke kleurverzadiging, het prachtige swirly bokeh effect, de listige vignetten en de smalle scherptediepte. Steun dit project op Kickstarter en help ons deze fantastische lens voor een hele generatie fotografen terug te brengen!

geschreven door denisesanjose op 2013-07-30 in #nieuws #art #portrait #lens #limited-edition #lomography #special-edition #dslr #rewards #pledge #kickstarter #petzval #black-edition
vertaald door anna-lomo

Meer interessante artikelen