De Lomography Petzval Portrait Lens: Speciale Zwarte Editie

Voor een beperkte tijd tijdens onze Kickstarter campagne bieden we de Lomography Petzval (D)SLR Lens in een een speciale matte zwarte kleur aan - speciaal voor degenen die een fraai ingetogen coating prefereren in plaats van de originele koperen afwerking. Check hier hoe je deze limited edition lens kunt scoren!

De Lomography Petzval Portrait Lens in Limited Edition Zwart

De zwarte Petzval Lens is ee speciale editie van de originele Lomography Petzval Portretlens. De retail lanceringsprijs van deze speciale editie is $599/€599, dus je kunt een aantal grote besparingen maken door een ons te steunen op Kickstarter! Plus je krijgt er een lagere serienummer op, en heb je de mogelijkheid om je naam of een kort bericht er op gegraveerd te hebben!

Zwarte Petzval Lens Pledges

Steun met $500 of meer (onbeperkt)

Ontvang een special edition zwarte geverfde Petzval lens. Deze lens zal er prachtig uitzien op je zwarte SLR camera. Let op: Deze lenzen worden gegraveerd met een serienummer hoger dan 200. Er zijn geen garanties over het serienummer, en hierbij zit geen gravering.

Steun met $600 of meer (150 beschikbaar)

Ontvang een special edition zwart geverfde Petzval lens. Deze lenzen zullen los van elkaar worden genummerd van 51-200, met een ‘B’ merkje voor het nummer. Deze lenzen zullen kort na de koperen lezen worden geproduceerd. Deze lens zal er prachtig uitzien op je zwarte SLR camera. Je kunt zelf kiezen wat je op je lens wilt laten graveren (maximaal 50 tekens). Je nummer wordt toegekend afhankelijk van wanneer je ons steunt – Dus de eerste backer voor deze beloning krijgt nummer 51, de tweede backer nummer 52 enzovoorts. Let op: Deze lenzen worden gegraveerd met een serienummer tussen 51-200.

Steun met $1,100 of meer (10 beschikbaar)

Krijg een van de eerste 20 geproduceerde Zwarte Petzval lenses. Je kunt zelf kiezen wat je op je lens wilt laten graveren (maximaal 50 tekens). De lens krijgt ook een nummer tussen 11 en 20 en een ‘B’ merkje voor het nummer. (Check de $2100 en $2600 beloningen voor de allereerste Zwarte Lomography Petzval Portretlenzen). Je nummer wordt toegekend afhankelijk van wanneer je ons steunt -Dus de eerste backer voor deze beloning krijgt nummer 11,de tweede backer nummer 12, enzovoorts. Maar dat is nog niet alles; we sturen ook een special edition LC-A+ 20th Anniversary Editie camera toe. Deze is dit jaar geproduceerd om onze 20ste verjaardag te vieren en het is een geweldige introductie tot de wereld van Lomography en Russische optiek.

Steun met $2,100 of meer (4 beschikbaar)

Een Petzval-Themed reisje naar Wenen en een van de allereerste Zwarte Lomography Petzval Lenzen. Ten eerste krijg je een van de allereerste 5 geproduceerde Zwarte Petzval lenzen. Daarbij kun je zelf kiezen wat je op je lens wilt laten graveren (maximaal 50 tekens).De lens krijgt ook een nummer tussen 2 en 5 (Check de $2500 beloning voor de allereerste Lomography Petzval Portretlens). We sturen je ook een special editie LC-A+ 20th Anniversary camera toe, die dit jaar is geproduceerd om onze 20ste verjaardag te vieren. Daarnaast krijg je een once-in-a-lifetime reis om het thuisfront van Joseph Petzval; Wenen te bezoeken. Je bent 5 dagen en 5 nachten in een fantastisch hotel. Voor 2 dagen laten we je alle toffe dingen zien die te maken hebben met Petzval. Je bezoekt samen met ons zijn graf in join us in Zentralfriedhof, je krijgt een tour in Lomography HQ en je bezoekt het museum gewijd aan Petzval in Slowakije (reiskosten worden vergoed). Natuurlijk krijg je ook je eigen gegraveerde Petzval lens! Let op: Het tijdstip van deze reis moet door beide partijen worden overeengekomen, bij voorkeur in het voorjaar 2014; je bent zelf verantwoordelijk voor het dekken van de vliegkosten naar Wenen.

Lees meer over Petzval in het Magazine.

De nieuwe creatieve Lomography Petzval (D)SLR Lens is een heruitvinding van de legendarische glazen portretlens die in de 19e eeuw voor het eerst verscheen. Onze versie maakt het mogelijk analoge camera’s en digitale spiegelreflexcamera’s van Canon en Nikon aan de beroemde Petzval te koppelen – haarscherpe foto’s met uniek bokeh effect.

Verwacht superscherpe focus, de sterke kleurverzadiging, het prachtige swirly bokeh effect, de listige vignetten en de smalle scherptediepte. Steun dit project op Kickstarter en help ons deze fantastische lens voor een hele generatie fotografen terug te brengen!

geschreven door denisesanjose op 2013-07-30 in #nieuws #kickstarter #petzval #lomography #special-edition #dslr #portrait #limited-edition #rewards #lens #black-edition #art #pledge
vertaald door anna-lomo

Meer interessante artikelen

 • Lomography x Zenit New Petzval Lens Artist: Sandravo

  geschreven door hembot op 2014-09-08 in #people #lomoamigos
  Lomography x Zenit New Petzval Lens Artist: Sandravo

  Getalenteerd fotograaf Sandravo was één van de allereerste backers voor onze Petzval Kickstarter campagne. Inmiddels heeft ze haar lomohome gevuld met een mooie collectie Petzval shots. Tijd voor een interview met deze Belgische lomograaf.

 • De nieuwe Petzval lens: voor portretten met zwierige bokeh

  geschreven door wesco op 2014-11-03 in #reviews
  De nieuwe Petzval lens: voor portretten met zwierige bokeh

  Mijn broer had met de Kickstarter campagne de nieuwe Petzal-lens van Lomography en Zenit aangeschaft, en in het voorjaar mocht ik hem een paar weken lenen. Lees snel door voor mijn eerste indrukken van deze portret-lens!

 • De Lomo LC-A bezoekt Canada

  geschreven door givesmehell op 2015-06-23 in #world #locaties
  De Lomo LC-A bezoekt Canada

  Canada, ook bekend als de Great White North, is gelegen in het noordelijke deel van Noord-Amerika. Als tweede grootste land ter wereld, heeft Canada heel veel te bieden!

 • Shop Nieuws

  LomoLAB ontwikkelservice

  LomoLAB ontwikkelservice

  Hard op zoek naar een filmlab? Het LomoLab ontwikkelt, scant en print al je 35mm, 110 en 120 films! Naar welke soort foto ontwikkeling je ook op zoek bent, hier zit je op de juiste plek. Schiet er op los met je analoge camera's - je hoeft je geen zorgen meer te maken over waar je je rolletjes kan laten ontwikkelen!

 • Terug in de tijd met de nieuwe Petzval 58 Bokeh Control Art Lens

  geschreven door antoniocastello op 2015-06-22 in #gear #lifestyle #events
  Terug in de tijd met de nieuwe Petzval 58 Bokeh Control Art Lens

  "Ik kan geen betere manier bedenken om een weekend in de stad door te brengen" - Bill Cunningham, The New York Times 2014

 • Klassieke shots met de Lomo Lubitel 166+

  geschreven door Kwyn Kenaz Aquino op 2015-06-22 in #gear #lifestyle
  Klassieke shots met de Lomo Lubitel 166+

  De Lomo Lubitel 166+ is een match met de klassieke charme van zwart-wit fotografie. Scènes van het stadsleven en de natuur krijgen de juiste hoeveelheid licht en schaduw dankzij de trouwe belichtingsinstellingen. De glazen lens, met zijn scherpe visie, helpt fotografen tonale en suggestieve beelden te schieten. Deze foto's van de wereldwijde community zijn goede voorbeelden.

 • Dit is de nieuwe Lomo’Instant Havana!

  geschreven door shhquiet op 2015-06-18 in #gear #nieuws
  Dit is de nieuwe Lomo’Instant Havana!

  De zon schijnt voor instant fotografie! Met trots presenteren we het zonnigste lid van de Lomo’Instant Familie – de nieuwe Lomo’Instant Havana Edition. Met dit ultra-hete instant pakket ben je helemaal klaar voor creatieve Lomo avonturen! Neem klassieke instant snaps vol actie, probeer multiple exposure picknick snapshots te schieten of ga voor gesplitste zwembad scenes – de creatieve opties zijn eindeloos.

 • Shop Nieuws

  Verlopen Film

  Verlopen Film

  Net als een stuk kaas heeft een filmrolletje een THT datum! En toch krijg je soms de mooiste effecten juist doordat je een verlopen rolletje gebruikt. Het is altijd een verrassing wat er gebeurd is met je rol na het ontwikkelen.

 • Op stap met de nieuwe Petzval 58 Bokeh Control Art Lens

  geschreven door jacobs op 2015-06-10 in #gear #nieuws
  Op stap met de nieuwe Petzval 58 Bokeh Control Art Lens

  Of je nou aan het chillen bent in het park, op het strand ligt, een wandeling door de straten van de stad maakt of ontspannen met vrienden een kop koffie drinkt; de nieuwe Petzval 58 is de perfecte metgezel. Check deze nieuwe video om te zien wat we bedoelen!

 • Lomopedia: de Lomo'Instant

  geschreven door Julien Matabuena op 2015-06-10 in #gear #reviews
  Lomopedia: de Lomo'Instant

  Met functies die de meeste instant camera's niet hebben, kunnen we de Lomo'Instant met trots en terecht 's werelds meest creatieve instant camera noemen.

 • Portretten met textuur met Lomography's nieuwe Petzval 58 Bokeh Control Art Lens

  geschreven door Kwyn Kenaz Aquino op 2015-06-09 in #gear #nieuws
  Portretten met textuur met Lomography's nieuwe Petzval 58 Bokeh Control Art Lens

  De lens van professor Joseph Petzval in 1840 veranderde de wereld van de portretkunst. Lomography brengt deze lens terug met de nieuwe Petzval 58 Bokeh Controle Art Lens. In combinatie met je analoge camera's produceert dit verfijnde model produceert een prachtig bokeh rond een gezicht in scherpe focus.

 • Shop Nieuws

  Belair Camera

  Belair Camera

  Fan van middenformaat foto's? Deze parel van een Belair stelt nooit teleur tijdens het schieten van foto's op 120 film! Je kunt kiezen uit verschillende Belair edities.

 • 10 stappen naar betere Sprocket Rocket fotografie

  geschreven door Julien Matabuena op 2015-06-01 in #gear #tipster
  10 stappen naar betere Sprocket Rocket fotografie

  Je fotografie-skills met de Sprocket Rocket verbeteren? Dan zit je heir goed! In dit artikel geven we je een aantal manieren over hoe je het meeste uit deze bescheiden maar functionele 35mm shooter kan halen.

 • De nieuwe Petzval 58 Bokeh Control Lens op New York Fashion Week

  geschreven door antoniocastello op 2015-06-01 in #gear #nieuws #lifestyle
  De nieuwe Petzval 58 Bokeh Control Lens op New York Fashion Week

  Lomography heeft de nieuwe Petzval 58 Bokeh Control lens campagne op Kickstarter gelanceerd. Gelukkig was ik in staat om het prototype van de lens in februari uit te proberen. En als je in februari in New York City bent, is er een ding dat je niet mag missen: Fashion Week.

 • De Lomo LC-A Minitar-1 Art Lens

  geschreven door shhquiet op 2015-06-01 in #gear #nieuws
  De Lomo LC-A Minitar-1 Art Lens

  De Lomo LC-A Minitar 1 Art Lens 2.8/32 mm is er nog niet lang, maar toch is het snel gegaan - het spijt ons te zeggen dat de voorraad met een levering in juli op is. Maar het geode nieuws is dat je nu een pre-order kunt plaatsen voor de volgende partij in augustus!